Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το πώς του έγινε η πρόταση να περάσει από δοκιμαστικό για το «Πιο μεγάλο παζάρι»: «Ήμουν στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας σε roadtrip με τη μηχανή και χτυπάει το τηλέφωνό μου, το σηκώνω και ήταν από τη Foss Productions. Μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το “Πιο μεγάλο παζάρι” και μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τους είπα ότι θα ήταν χαρά μου να μιλήσουν με τη δισκογραφική εταιρεία μου και να κανονίσουμε ραντεβού».

Όσον αφορά το δοκιμαστικό του, εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι, παρότι ήμουν πολύ κουρασμένος, βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πήγα χωρίς καθόλου άγχος σε αυτό το δοκιμαστικό, δεν είχα άγχος να πάρω τη δουλειά ή να εντυπωσιάσω. Όταν τελείωσα το δοκιμαστικό, έλαβα έναν ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της παραγωγής, αλλά νόμιζα ότι το έκαναν από ευγένεια».

Τι είπε η Τσιμτσιλή για το Happy Day

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως πριν από λίγα χρόνια ο Ηλίας είχε περάσει από κάστινγκ για να γίνει μέλος της παρέας του «Happy Day», αλλά δυστυχώς οι καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν το καθημερινό πρωινό ξύπνημα.

Ωστόσο, η Σταματίνα είχε προβλέψει ότι ο Ηλίας θα κάνει κάποια στιγμή τηλεόραση, καθώς της είχε κάνει τεράστια εντύπωση το πόσο εύγλωττος και επικοινωνιακός ήταν στο δοκιμαστικό.