Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνεργασίες του, στη γυναίκα της ζωής του, Έλενα, αλλά και στον 9χρονο γιο τους, Πάνο. 

Για τη σύζυγό του και τον γιο του


Μιλώντας ο Νίκος Ψαρράς είπε πως δεν είναι πολλές ώρες σπίτι δυστυχώς και ο γιος του και η γυναίκα του γκρινιάζουν.

Ο Νίκος Ψαρράς αρχικά δήλωσε: «Πρέπει να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε, να το κάνουμε σαν χόμπι. Ο γιος μου σνομπάρει την υποκριτική, είναι όμως φοβερός performer και αγαπάει πολύ τον αθλητισμό».

Όπως είπε, ο γονιός από τα 15 και μετά πρέπει να συζητάει με τα παιδιά του για το μέλλον τους.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης: «Είναι αυστηρός κριτής ο γιος μου. Εγώ είμαι ο αυστηρός του σπιτιού, ο γιος μας τη ρίχνει τη μαμά του. Σε μια οικογένεια, μοιραία διαχωρίζονται οι ρόλοι για να κρατιούνται οι ισορροπίες, πρέπει να υπάρχουν όρια στα παιδιά».

Νίκος Ψαρράς: «Έχω χάσει τη λατρεία μου για τη δουλειά του ηθοποιού»

Όπως είπε ο Νίκος Ψαρράςτα παιδιά απαιτούν να είναι παιδιά και πολλές φορές ο γιος του τού λέει «μπαμπά, μη μου φέρεσαι σαν να είμαι μεγάλος, είμαι παιδί» και όπως είπε, έχει δίκιο.

«Αυτό που με συγκινεί βαθιά στην Έλενα είναι ότι έχει μια φοβερή λατρεία ακόμα γι' αυτή τη δουλειά που εγώ την έχω χάσει. Την έχω χάσει και την ψάχνω κάθε φορά τη λατρεία στη δουλειά. Με βοηθάει, όμως, η γυναίκα μου πολύ σε αυτό».

Ο Νίκος Ψαρράς είπε πως δύο άνθρωποι που ζούνε μαζί και ονειρεύονται μαζί, αλληλοσυμπληρώνονται από ένα σημείο και μετά.

Ο Νίκος Ψαρρας κλείνοντας είπε: «Αλλάζουνε οι σχέσεις, αλλάζουνε οι άνθρωποι, αλλά ο πυρήνας της σχέσης και η αγάπη πρέπει να παραμένει κινητήρια δύναμη. Οι γονείς μου γρήγορα, τελικά, χάρηκαν που έγινα ηθοποιός κι όχι γιατρός. Στην πρώτη μου δουλειά υποδύθηκα έναν γιατρό και χάρηκε διπλά ο πατέρας μου».

Δείτε το βίντεο