Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο της στη σειρά, το «Ναυάγιο», που είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, και έκανε αποκαλύψεις.

Παράλληλα, η Φωτεινή Ντεμίρη αναφέρθηκε σε αξέχαστες στιγμές από το «Καφέ της Χαράς» αλλά και στην κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο.

Για το «Ναυάγιο»

«Με πήραν τηλέφωνο για «Το Ναυάγιο». Μίλησα με τον σκηνοθέτη και ήμουν ταμάμ για τον ρολό. Υποδύομαι μία σπιτονοικοκυρά, που στην αυλή μου έρχεται πρώτα και μένει ένας φοιτητής, ο οποίος έχει επιζήσει από το ναυάγιο. Στη συνέχεια φέρνει και άλλους διασωθέντες», ανέφερε, η Φωτεινή Ντεμίρη.

Και συμπλήρωσε για τη σειρά: «Το σενάριο είναι καταπληκτικό με πολύ ωραίες ιστορίες. Οι ρόλοι αναδύονται ανάγλυφα μέσα από το κείμενο. Είχα δύο συγκινητικές σκηνές στο ρολό: Η μία όταν μιλούσα για τον χαμένο άντρα μου και η δεύτερη όταν μιλούσα για τη μάνα. Δεν ξεχνιέται ποτέ».

Φωτεινή Ντεμίρη: «Παραξενεύομαι όταν δεν με φωνάζουν Κανέλα»

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Ντεμίρη, αναφέρθηκε στον γιο της, που έκανε ντεμπούτο ως ηθοποιός στην τηλεόραση, παίζοντας στην «Παραλία». «Όταν είδα τον Τίτο στην “Παραλία” ήμουν πολύ χαρούμενη. Ο Τίτος μοιάζει εκπληκτικά στον Νινιό», εξομολογήθηκε.

«Είναι χαρά του κάλου ηθοποιού να παίζει δύσκολους ρόλους γιατί εκεί μπορεί να ανθίσει», σημείωσε επίσης.

Μιλώντας για το «Καφέ της Χαράς», τόνισε ότι «ήταν το μπαμ».

«Πριν λίγες μέρες έλεγαν πάλι “να η κυρία Κανέλα που έχει το δικό της ψωμί”. Παραξενεύομαι όταν με αποκαλούν κυρία Ντεμίρη και απορώ που δεν με λένε Κανέλα. Οι πιο αστείες στιγμές στο “Καφέ” ήταν οι καυγάδες των συμπέθερων. Έχουν εκτοξευθεί από τραπέζια πολλές πίτες», είπε κάνοντας χιούμορ.

Ερωτώμενη για τον γάμο της με τον ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο, παραδέχτηκε ότι πέρασε κρίση. «Υπήρξε περίοδος που μείναμε σε διαφορετικά σπίτια άλλα δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε, είμαστε οικογένεια. Έχουμε ζωντανή σχέση σε επίπεδο επικοινωνίας. Περνάμε καλά μεταξύ μας, άλλα και τσακωνόμαστε», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Το θαύμα που έχει βιώσει

«Έχω βιώσει αυτό που λέμε θαύμα. Ήμουν παιδάκι του κατηχητικού και μάζευα το χαρτζιλίκι μου για να πάρω μία εικόνα του Αγιου Νεκτάριου. Έχασα τα λεφτά στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα πολύ. Πηγαίνοντας τις επόμενες μέρες στη θάλασσα βρήκα μία παρόμοια εικονίτσα και το θεώρησα θαύμα», κατέληξε η Φωτεινή Ντεμίρη.