Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, σε ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό με οργάνωση της TΕΧΑΝ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε ανάρτησή του στο Instagram, καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών, ευχόμενος η συναυλία αυτή να είναι η αρχή για όμορφα πράγματα, χαμόγελα, λιγότερες καταστροφές ενώ ανακοίνωσε ότι θα τραδουδήσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ομορφομάνα Θεσσαλονίκη».

Η συναυλία είναι την Τετάρτη 4/10 στη Νέα Παραλία, Θεσσαλονίκης.



Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το φετινό tour ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχαμε... Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο υπέροχες στιγμές μαζί σας που θα θυμάμαι και θα είμαι ευγνώμων για πάντα🙏🏻

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολλά και άσχημα γεγονότα στο κόσμο αλλά και στη χώρα μας…Σκέφτομαι και συμπονώ τους ανθρώπους στη Θεσσαλία στη βόρειο Ελλάδα αλλά και σε όλη τη χώρα που έχουν υποστεί τεράστιες απώλειες και ζημιές λόγω της κλιματικής αλλαγής αλλά και λόγω των ανεπαρκών υποδομών στη χώρα μας. Εύχομαι όλα αυτά να σταθούν ως αφορμή για να κάνει ο καθένας από εμάς ότι μπορεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Την Τετάρτη 4/10 θα γίνει μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη αφιερωμένη στο περιβάλλον με είσοδο ελεύθερη για όλους!!

Ανυπομονώ να σας δώ και εύχομαι να είναι η αρχή για όμορφα πράγματα, περισσότερα χαμόγελα, λιγότερες καταστροφές και στεναχώριες των ανθρώπων που μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον! Θα σας τραγουδίσω και για πρώτη φορά το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Ομορφομάνα Θεσσαλονίκη»

Τα λέμε την Τετάρτη στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μπροστά στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου για να τραγουδήσουμε μαζί, με μηδενικό αποτύπωμα καθώς όλες οι συσκευασίες θα ανακυκλώνονται στα Πολυκέντρα της ΤΕΧΑΝ. Ας είναι η ανακύκλωση ένα πρώτο βήμα για ένα καλύτερο μέλλον!

Τα λέμε την Τετάρτη,
Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Αργυρός