Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ το Fame Story, το μουσικό σόου που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και ανάμεσα στους παίκτες που συγκίνησαν τόσο με τη φωνή όσο και με την προσωπική του ιστορία ήταν ο Δημήτρης Κλειδάς.

Δημήτρης Κλειδάς: «Πάλεψε πολύ»

Η θεία του, μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτει τις εξαρτήσεις της οικογένειας και τις ανύπαρκτες σχέσεις του Δημήτρη με τον πατέρα του.

«Ο Δημήτρης είναι σαν παιδί μου. Σε ηλικία 14 ετών έφυγε για την Ισπανία και έζησε αρκετά χρόνια με τους γονείς του που είχαν προβλήματα. Πάλεψε πολύ με ανθρώπους που ήταν εξαρτημένοι και είχαν ψυχιατρικά νοσήματα. Από όσα έζησε κατάφερε να βγει πιο ώριμος, τα βιώματά του είναι αυτά που τον έφεραν εδώ με αγώνα και κόπο».

Όπως λέει η ίδια: «Ο Δημήτρης θα μπορούσε να μην ήταν σήμερα εδώ και να ήταν αλλού. Η οικογένειά του ήταν σε κοινότητα απεξάρτησης, ευτυχώς κατάφεραν να βγουν. Ο πατέρας του ζει στην Αθήνα και δεν έχουν υγιείς σχέσεις. Ο Δημήτρης έχει χάσει και τον μεγάλο αδερφό του σε τροχαίο, ήταν ένα χαρισματικό παιδί».