Στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 03/10/2023 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα σε όλα, αποκάλυψε τον λόγο που υπερασπίστηκε on air την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα περί «κακών χαρακτήρων», ενώ σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν φέτος στην τηλεόραση.

Εμπόλεμο τηλεοπτικό τοπίο

«Το φετινό τηλεοπτικό τοπίο είναι εμπόλεμο. Αυτό που συζητάμε και από άλλους συναδέλφους είναι ότι νιώθουμε σαν να είναι Φεβρουάριος, είναι όλοι στα κάγκελα. Είναι οξύθυμοι, λες και έχουν περάσει μήνες, ενώ ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Έχει ενδιαφέρον η εκπομπή του Κώστα Τσουρού

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω όλες τις εκπομπές. Έχει ένα ενδιαφέρον η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, τη βλέπω με ενδιαφέρον. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Ηλίας Βρεττός, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο νέο του πόστο, και η Ευγενία Σαμαρά είναι πολύ καλή».

Έχω μια αδυναμία στη Φαίη

«Δε θα πω αν δέχτηκα πρόταση από άλλη εκπομπή. Δε τα λέω αυτά ποτέ. Οι προτάσεις είναι προσωπικές, δεν είναι για να τις λέμε, ούτε να τις μοστράρουμε. Πιστεύω ότι η Φαίη είναι πολύ καλύτερη φέτος. Της έχω μια αδυναμία, η ομάδα της μου είναι πολύ οικεία και αγαπητή και της εύχομαι τα καλύτερα. Θα ξανασυνεργαζόμουν αλλά για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχω πρόταση από τη Φαίη. Μιλάω γενικά. Σε ένα κανάλι το 2048 θα ξανασυνεργαζόμουν με τη Φαίη Σκορδά» είπε σε άλλο σημείο για τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τί έγινε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Σχετικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον οποίο για καιρό οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον εκτιμώ πολύ, πάντα τον εκτιμούσα. Το τι μπορεί να μεσολάβησε δεν έχει καμία σημασία… Του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τη νέα εκπομπή που θα κάνει στο ραδιόφωνο».

Γιατί υπερασπίστηκε την Σπυροπούλου;

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που υπερασπίστηκε δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας: «Υπερασπίστηκα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το έκανα. Είναι αυτό που είπα. Καταρχάς θεωρώ ότι, εφόσον τη στεναχωρούν δε πρέπει να τα σκαλίζει κι εκείνη και δεύτερον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείται με αυτό κανένας μας εφόσον οι άμεσα εμπλεκόμενοι δε μίλησαν ποτέ» σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δε πρόκειται ποτέ να απαντήσω
Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε: «Δε πρόκειται ποτέ να απαντήσω σε κάτι που δεν ειπώθηκε. Δε θα σηκώσω κανένα γάντι που δε ξέρουμε αν πετάχτηκε προς τη δική μου κατεύθυνση» ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι διατεθειμένος να τα ξαναβρούν εκείνος απάντησε: «Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ» και αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: