Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε έξω από τα δόντια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το περιστατικό ανάμεσα σε εκείνον και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα.

Ο δεύτερος δημοσιοποίησε το όνομα του γιου του μοντέλου πριν γίνει η βάφτιση, με αποτέλεσμα -σύμφωνα με την καταγγελία του Χρήστου Κούτρα- ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να τον απειλήσει με μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Ο Γιώργος Λιάγκας πληροφορήθηκε τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον δημοσιογράφο και απευθυνόμενος στην Ελένη Βουλγαράκη μίλησε με έντονο ύφος.

Συγγνώμη, αλλά έκανε μεγάλο φάουλ

«Τι έγινε με τον φίλο σου τον Αλεξάνδρου, Ελένη; Δεν μας τα είπες καλά χθες. Έκανε φάουλ απ' ό,τι μαθαίνω. Συγγνώμη, αλλά έκανε μεγάλο φάουλ, αν λέει αλήθεια ο Κούτρας ότι τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε. Και πήγε και το κατήγγειλε… Συγγνώμη τώρα, αλλά είναι συμπεριφορές ανθρώπων αυτές; Να φτάνουμε και να απειλούμε;

Αυτούς τους ανθρώπους τους αποθεώνουν τα social 

Όλους αυτούς τους ανθρώπους που αν κάνουν αυτά που κάνουν, τους αποθεώνουν τα social και τους θεωρούν και μάγκες και ωραίους. Αν ισχύει. Για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που βαφτίζονται μοντέρνοι και είναι στα social, ξαφνικά αποθεώνονται και οι άλλοι είναι παρίες. Να δούμε αν αξίζουν της αποθέωσης που τυγχάνουν που κ@λώνετε όλοι να πείτε τις αλήθειες», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ο Χρήστος Κούτρας κατήγγειλε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: