Την τελευταία της πνοή άφησε η Μαίρη Χρονοπούλου σήμερα, Παρασκευή, σε ηλικία 90 ετών.

Το τελευταίο διάστημα η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα.

Δείτε εδώ: Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, όπως, όμως, είχαν αναφέρει γιατροί, η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύτηκε.

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου 

Υπενθυμίζεται πως σε παλαιότερη συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει για την επιθυμία της να φύγει «αθόρυβα». Σε απόσπασμα που είχε προβληθεί στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στην περιπέτεια που περνούσε τότε με την υγεία της και τις δυσκολίες που έζησε μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά. Πέρασα φρικτούς πόνους, κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά. Πέρασα από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Πάλευα για δύο χρόνια με τον φυσικοθεραπευτή μου. Με σήκωσε, περπάτησα και ξαναζώ», είχε δηλώσει και συνέχισε: «Πήρα πίσω τη ζωή μου και η ζωή είναι ωραία τελικά».

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ήθελε να «φύγει» από τη ζωή. «Δεν θέλω να ξέρει κανείς πού είμαι. Έτσι θέλω να γίνει, ήρεμα και διακριτικά. Για όνομα του Θεού, όχι κηδείες. Πιστεύω στη σεμνότητα της αποχώρησης. Η μετάβασή μου σε έναν άλλο κόσμο είναι ένα πράγμα πολύ σοβαρό. Θέλω να γίνει σεμνά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να γεράσω πολύ. Είμαι ήδη μεγάλη, δεν θέλω να γίνω πολύ μεγάλη», έλεγε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO