Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, με αφορμή το νέο τραγούδι του, απάντησε στο πώς αντιδρά στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ότι έχει χάσει τη φωνή του.

«Η τεχνολογία και τα social media, δηλαδή, η δυναμική των οποίων αυξάνεται στις νέες γενιές, έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει να πει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε, πόσω μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Γι’ αυτό λέω ότι δεν θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής» είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Όσον αφορά στα social media, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι που διαβάζουν κάτι. Είναι σαν να λέμε ότι εσύ δεν κάνεις για παρουσιαστής», είπε στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.


Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό τους. «Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που είναι στην Αθήνα. Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στο χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την παρουσιάστρια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Θα έλεγα “ποτέ μη λες ποτέ”, γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. “Ποτέ μη λες ποτέ”. Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».