«Η Φάρμα» έδειξε πλάνα που «πρόδωσαν» πως κάτι παραπάνω τρέχει ανάμεσα στους δυο παίκτες του αγροτικού ριάλιτι, της Νάσιας Ευαγγελάτου και του Σπύρου Κοσμά.

Πιο συγκεκριμένα όταν την περασμένη Πέμπτη 05/10/2023 η Νάσια είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Σπύρος φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα ενώ όταν εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν την άφησε λεπτό μόνο δίνοντάς της κουράγιο και κρατώντας σφιχτά το χέρι της.

Είναι η πρώτη σχέση στην Φάρμα

«Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι», αποκάλυψε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης για τους δυο παίκτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Νάσια Ευαγγελάτου (30 ετών)

Η Νάσια εργάζεται ως personal trainer, ενώ για 13 χρόνια υπήρξε αθλήτρια του water polo, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και «κορίτσι της πόλης», η εμπειρία της «Φάρμας» την ενθουσιάζει, αρκεί να μην έρθει αντιμέτωπη με «ενοχλητικά» ζωύφια, έντομα και τρωκτικά. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική αλλά με ομαδικό πνεύμα και αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» την ομάδα στην πλάτη της θα το κάνει. Άλλωστε, αν κάτι απεχθάνεται είναι τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν το σύνολο. Στη «Φάρμα» σκοπεύει να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. όπου χρειαστεί, αφού στοχεύει με πάθος στη νίκη.

Νάσια Ευαγγελάτου

Σπύρος Κοσμάς (35 ετών)

Ο Σπύρος από τη Χαλκίδα αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της νταλίκας και να πιάσει την τσάπα της «Φάρμας». Έχει μάθει να αντλεί ενέργεια μέσα από την αδρεναλίνη του πρωταθλητισμού, κάνοντας motocross, trekkinn, ορειβασία και κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου. Ο κυριότερος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στη «Φάρμα» είναι τα αγωνίσματα. Μαθημένος σε ατομικά αθλήματα και ανταγωνιστικός έχει έρθει στη «Φάρμα» για να κατακτήσει τη νίκη.

Σπύρος Κοσμάς