Δηλώσεις έκανε η Σοφία Χαρμαντά στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου, με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα VIP πάρτι που είχε διοργανώσει ο Jay – Z στο Atlantic City.

Το γνωστό μοντέλο,  Σοφία Χαρμαντάπου κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση που διατηρούσε με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Gerard Butler, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συμμετοχή της στο τουρνουά BlackJack, όπου κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ενώ ήταν και η μοναδική γυναίκα.

Σοφία Χαρμαντά μιλάει για την συνάντηση με την Καρντάσιαν και τον Μακόναχι


«Ήταν μια τρομερή εμπειρία και βρέθηκα εκεί καθώς καλέστηκα από ένα πολύ καλό μου φίλο, που ήταν επίσης εκεί. Στο πάρτι ήταν πάρα πολλοί celebrities, ήταν ο Τομ Μπρέιντι, ο Jay – Z, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Μάθιου ΜακΚόναχι. Γινόταν ένα τουρνουά Black Jack, με βοήθησε η τύχη εκείνη την ημέρα και έφτασα τον τελικό. Ήμουν εγώ με άλλους τρεις άντρες στον τελικό», είπε αρχικά η Σοφία Χαρμαντά και συνέχισε: «Μόλις τελειώσαμε ήρθε η Κιμ Καρντάσιαν και μου λέει “Είμαστε μαζί σου, ψηφίζαμε για εσένα”, οπότε ήταν πολύ ωραία», είπε αρχικά η Σοφία Χαρμαντά.

«Την Κιμ Καρντάσιαν την έχω γνωρίσει ξανά, την έχω δει 3, 4 φορές σε άλλα πάρτι. Είναι πολύ ευγενική και έξυπνη. Είναι πολύ επιτυχημένη σαν επιχειρηματίας», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η Σοφία Χαρμαντά.