Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε τα τηλεπτικά πρόσωπα και αποκαλύπτει εάν θα συμμετείχε στο GNTM All Star.

Το μοντέλο νιώθει αδικημένο για τη μεταχείριση που έχει από τα media.

Άδικα τα σχόλια που έχω ακούσει

«Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Πώς σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

«Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από τότε που άλλαξε κανάλι. Η Ηλιάνα Παπαγεώργιου δεν μπορεί να είναι κεντρική παρουσιάστρια, δεν το έχει. Το "Shopping Star" είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν τις άξιζε. Το "My Style Rocks" είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Όλα γίνονται για τα νούμερα

Και πρόσθεσε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μία τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μη γυρίσει στην τηλεόραση, δεν το έχει ανάγκη. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει ωραία. Όλα γίνονται για τα νούμερα, έχω βρεθεί κι εγώ σε αυτή τη θέση».

1-meggi_ndrio-4
1-meggi_ndrio-1
1-meggi_ndrio-2
1-meggi_ndrio-3


Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου

Για το εάν θα συμμετείχε στο «GNTM All Star» και για τη σχέση της με την Εύη Ιωαννίδου, που στο ριάλιτι μόδας είχαν αναπτύξει φιλία, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε: «Αν γίνει το "GNTM All Star" θα πήγαινα, αν δεν με καλέσουν, θα είναι τραγικό. Δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, ήταν η αιτία που έφυγα από το GNTM. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται», ανέφερε κλείνοντας η Μέγκι Ντρίο.

«Αυτόν τον καιρό δημιουργώ ένα δικό μου beauty brand», ανέφερε, τέλος, το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: