Ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία καθώς και στις απόψεις που έχει από παιδί και προσπαθεί να αλλάξει.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «To Προξενιό της Ιουλίας», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».

Για το αν έχει επισκεφθεί ποτέ life coach:

«Life coach με την έννοια του βελτιωτή της ζωής, όχι, δεν έχει τύχει να επισκεφτώ γιατί πηγαίνω κατευθείαν σε κάτι πιο αναβαθμισμένο, στον ψυχολόγο».

Tι αποκόμισε από την ψυχοθεραπεία;

«Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Το πόσο εγωιστής, εκρηκτικός, παρορμητικός και αυθόρμητος είμαι. Πολλές φορές δεν κάνει καλό. Υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι βαθιά ριζωμένα, τα κουβαλάς από την παιδική σου ηλικία και θέλει προσπάθεια για να μπορέσεις να τα αλλάξεις προς όφελος σου, όσο και προς όφελος των γύρω σου».

Κλεινόμουν στον εαυτό μου

Τέλος, αναφορικά με τις πεποιθήσεις που προσπαθεί να αλλάξει από την παιδική του ηλικία, ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει ως μοναχοπαίδι. Εκ των πραγμάτων, δεν έμαθα να στριμώχνομαι, να μοιράζομαι, από συναισθήματα μέχρι το κρεβάτι μου. Όταν πια αυτό το μοναχοπαίδι μπαίνει σε μια οικογένεια με σύζυγο, με παιδιά, με πεθερές, πεθερούς και γονείς κλείνεται. Εγώ τουλάχιστον έτσι αντιδρούσα. Κλεινόμουν στον εαυτό μου».

Μελέτης Ηλίας