Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες.

Στην εν λόγω ανάρτηση, η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη  που συχνά μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media εκφράζει σκέψεις και προβληματισμούς, κάνει αναφορά στη σημασία του «γλειψίματος» που γίνεται από τους ανασφαλείς ανθρώπους.

Η ανάρτηση 

“Το γλείψιμο της γάτας δηλώνει περιποίηση τριχώματος, αγάπη και αφοσίωση. Αρέσει στα γατάκια και στους ανθρώπους.

Το γλείψιμο του σκύλου σηκώνει χαρά, αγάπη και πίστη. Αρέσει στα κουτάβια και στους ανθρώπους.

Το “γλείψιμο” δηλώνει βαθιά ανασφάλεια, έλλειψη εμπιστοσύνης σε εαυτό και αίσθηση απειλής. Αρέσει επίσης στους ανασφαλείς και στους ανθρώπους με χαμηλή αυταξία” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

 Η τοπόθέτηση της Ελεονώρα Μελέτη 

Νωρίτερα η Ελεονώρα Μελέτη  μέσα από την εκπομπή της «MEGA Καλημέρα» έκανε μια τοποθέτηση όλο νόημα, σε συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για τα θέματα που έχουν προκύψει στην ΕΡΤ.

Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για πρόσωπα στον χώρο της τηλεόρασης, τα οποία προστατεύονται από συγκεκριμένους ανθρώπους και είναι αυτά που, ενώ δεν έχουν άμεση σχέση με τα media, αποφασίζουν για το μέλλον συνεργατών σε εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στο Mega Καλημέρα: «Ας μιλήσουμε πιο ανοιχτά, ας μη φοβόμαστε. Στους χώρους μας εμείς οι δημοσιογράφοι, στα κανάλια, στους διαδρόμους, ξέρουμε πάρα πολύ καλά, ότι υπάρχουν πρόσωπα που προστατεύονται από ένα μέσο, από ένα «δόντι», και μάλιστα χωρίς να έχουν άμεση σχέση με τα τηλεοπτικά, αποφασίζουν για το μέλλον των συνεργατών, μερικές φορές ζητώντας και την απομάκρυνσή τους από πρότζεκτ, γιατί απλά μπορεί να μην τους αρέσουν. Κι αυτό περνάει. Και ενώ το ξέρουμε και το λέω αυτή τη στιγμή και υπάρχει μία σιγή… Όχι δεν πρέπει να υπάρχει μία σιγή». «Εδώ μιλάω για πρόσωπα που απροκάλυπτα επικαλούνται το μέσο τους. “Θα πάρω τηλέφωνο τον τάδε”, “στον τάδε δεν αρέσει αυτό το θέμα που έχετε σήμερα στη σκαλέτα”» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.