Ο Άλκης Κούρκουλος φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος και βρίσκεται σε σχέση με την ταλαντούχα τραγουδίστρια, Δήμητρα Σταθοπούλου, γεγονός ωστόσο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, ο γοητευτικός ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος  επιθυμεί η προσωπική του ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει ποτέ δημόσια για τις σχέσεις του.

Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Η φημολογούμενη σύντροφός του, Δήμητρα Σταθοπούλου συμμετείχε στη συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο» στο Ηρώδειο και μάλιστα ο Άλκης Κούρκουλος ήταν εκεί για να την καμαρώσει.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει μαζί στο πλευρό της Μελίνας Ασλανίδου.

Οι δύο τους κυκλοφορούν με τη μηχανή του ηθοποιού και επιλέγουν συχνά να βγαίνουν με φίλους τους, καθώς θεωρούν ότι στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς είναι πιο «προστατευμένοι» από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Άλκης Κούρκουλος και η Δήμητρα Σταθοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο.

kourkoulos-stathopoulou__2_
kourkoulos-stathopoulou__3_
kourkoulos-stathopoulou__1__2




Ποια είναι η Δήμητρα Σταθοπούλου


Έχει τελειώσει το Τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ ξεκίνησε να εμφανίζεται επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Έχει σημαντικές συνεργασίας στο μουσικό βιογραφικό της. Πρωτοεμφανίστηκε στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα και του Γιώργου Χατζηνάσιου και στη συνέχεια πλάι στον Δημήτρη Μητροπάνο, στον Γιάννη Κότσιρα και τον Γιώργο Νταλάρα.

Το 2014 παρουσιάζεται δισκογραφικά στο ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση – με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα – «Μαλώνω την καρδιά» σε στίχους Ν. Αναγνωστάκη και μουσική Α. Κατσιγιάννη. Το 2020 έρχεται ένα ακόμη τραγούδι σε σύνθεση Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου με τίτλο «Κόκκινο φεγγάρι», και το 2021 από τους ίδιους δημιουργούς έρχεται και το soundtrack «Καρδίτσα forever» της ομώνυμης ταινίας του Στράτου Μαρκίδη.

Συμμετείχε σε αφιερώματα-συναυλίες προς τιμήν του αείμνηστου Μάριου Τόκα , σε σπουδάιους χώρους όπως Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Badminton Theater. Τo 2018 συνεργάζεται με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη για 3 συνεχόμενες χρονιές σε μουσικές παραστάσεις παρέα με τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο.


ΦΩΤΟ NDP