Το δεύτερο παιδί του απέκτησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τη σύζυγό του. Ο κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, απάντησε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ σε ερώτηση ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα».

Όσα δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά του, ο Φάνης Λαμπρόπουλος αφού δέχτηκε τις ευχές της δημοσιογράφου απάντησε: «Να είστε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα τα μωρά του κόσμου μου μοιάζουν γιατί είναι καραφλά και έχουν περίεργη φάτσα. Στην αρχή πάντα μου μοιάζουν, μετά αλλάζει ευτυχώς και ελπίζω μετά να μοιάσει στη γυναίκα μου. Έζησα τη διαδικασία αλλά ντρέπομαι να μιλάω για αυτό. Πήγαν όλα καλά, η φάση είναι πολύ ωραία. Εύχομαι να το ζήσουν όλοι».

Τα ευχάριστα ανακοίνωσε η καλή του φίλη, Ελένη Βουλγαράκη την εκπομπή «Πρωινό». Σύμφωνα με την ίδια, η σύζυγος του ραδιοφωνικού παραγωγού, γέννησε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου: «Είχαμε γεννητούρια. Έχει ένα παιδάκι και χθες απέκτησαν το δεύτερό τους παιδάκι. Έχουν ήδη ένα κοριτσάκι και τώρα το δεύτερο που ήρθε στη ζωή είναι αγοράκι».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Φάνης Λαμπρόπουλος είχε μιλήσει για τα συναισθήματά του, όταν έγινε πατέρας την πρώτη φορά. «Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό! Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσει. Είσαι σαν να παίζεις παιχνίδι και να περνάς στην τελευταία πίστα, όπου εκεί παίζονται τα πάντα» είχε δηλώσει.

Στη συνέχεια είχε ο Φάνης Λαμπρόπουλος  αναφέρει πως: «Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, απλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατέρα του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα».