Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!» η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για την αναμονή και τη συγκίνηση για το εγγόνι της, τον αποχαιρετισμό στους έρωτες, τα καυστικά της σχόλια στα social media και τις αρνητικές κριτικές.

Όσα δήλωσε η Φιλαρέτη Κομνηνού


«Δεν ετοιμάζω κάτι άλλο, θέλω να έχω τον χρόνο για να υποδεχτώ κάτι πολύ μεγάλο, θέλω την πολυτέλεια του χρόνου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου. Θα υποδεχτούμε το εγγόνι μου τον Δεκέμβριο, η Δανάη Μιχαλάκη ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν ένα οικογενειακό κάλεσμα και ξαφνικά μας το ανακοίνωσαν.

Ζούμε τη γλυκιά αναμονή, ανταλλάσσουμε με τη Δανάη καθημερινά φωτογραφίες και βιντεάκια με μωράκια, υπάρχει ένα χτυποκάρδι. Θέλω να είμαι παρούσα και διαθέσιμη να βοηθήσω με το εγγόνι μου, όσο θέλουν τα παιδιά και ζητάνε τη βοήθειά μου», αποκάλυψε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Και πρόσθεσε: «Η άφιξη του παιδιού θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε. Θα ασχολούμαι εγώ με άλλες δουλειές; Όταν γέννησα τον Γιώργο ήμουν πολύ μικρή και το βίωσα μέσα από ένα φόβο και ευτυχώς ήρθε η φτερούγα της μάνας μου από δίπλα. Τις ώρες που υπέφερα, δεν θα ξεχάσω την κουβέντα της μάνας μου, «αχ Θεέ μου, δεν γινόταν να ξάπλωνα εγώ σε αυτό το κρεβάτι και να πόναγα αντί για σένα;», κατέληξε η Φιλαρέτη Κομνηνού.