Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στη Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση.

Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη


H Χριστίνα Λαμπίρη είπε αρχικά: «Η τηλεόραση ως δουλειά μου λείπει. Να δω εκπομπή και να πω “α, να ήμουν εκεί” σπάνια μου έχει συμβεί. Διότι έχω την εντύπωση ότι ως τηλεθεάτρια τα βλέπω τα πράγματα πολύ πιο άγρια και λέω “ευτυχώς που δεν είμαι”! Και παλιά ήταν αλλά τα έφερνα στα μέτρα μου. Έχω φτάσει 2-3 φορές να πιω νερό για πράγματα που άξιζαν να συζητηθούν. Για διάφορους λόγους που δεν ευθύνομαι εγώ δεν καταφέραμε να έχουμε ολοκλήρωση της συνεργασίας».

Και συνέχισε η Χριστίνα Λαμπίρη: Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Ταράζομαι τη στιγμή που συμβαίνει αλλά οκ, είμαι πάλι ήρεμη, γυρίζω στην καθημερινότητά μου. Είχε ακουστεί η πρόταση project manager σε εκπομπή. Επειδή είμαι συγκεντρωτικός άνθρωπος, αν αποφάσιζα να γυρίσω στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή στις συγκεκριμένες συνθήκες που μου προτάθηκαν θα έπρεπε να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έχω τώρα αυτήν την πολυτέλεια του χρόνου. Το timing δεν ήταν 10/10 αλλά εδώ είμαστε».

Για τον ρόλο της ως γιαγιά η Χριστίνα Λμαπίρη είπε ότι «λιώνει» ενώ ανέφερε ότι έχει όραμα για αυτόν τον λόγο και ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση.