Ο Περικλής Κονδυλάτος και οι πρόσφατες δηλώσεις του για τις υπέρβαρες γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο πολλών εκπομπών και σχολιάστηκαν αρνητικά.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023. «Έχω φέρει μια πέτρα από τον τόπο μου, όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό» είπε αρχικά o Περικλής Κονδυλάτος.

Πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Όταν βλέπεις να σε βρίζουν σε όλα τα κανάλια επειδή αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής, σε ενοχλεί πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω και να κάνω το οτιδήποτε Θέλω να μου πει ο κόσμος τι θέλει να πω. Αν ακούσετε τα σχόλια που λένε οι άντρες μεταξύ τους για αυτές τις γυναίκες που κυκλοφορούν όπως περιέγραψα, δεν είναι καθόλου τιμητικά».

Η φωτογραφία από όταν ήταν ο ίδιος υπέρβαρος

Στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε μια αναφορά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν ήταν και ο ίδιος υπέρβαρος, δείχνοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.


«Τη φωτογραφία αυτή την είχα θάψει με την ξαδέλφη στο πιο μακρινό μπαούλο, με πληγώνει πάρα πολύ, γιατί βλέπω ένα παιδί το οποίο ήταν πάρα πολύ δυστυχισμένα στα εφηβικά του χρόνια. Αυτό είναι η αρχή του πάχους μου, όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με την σκωληκοειδίτιδα μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, τότε ήρθε ο γιατρός και μου είπε δεν μπορεί να σε βάλω σε χειρουργείο σε αυτά τα κιλά. Μια μέρα βρίσκομαι σε ένα νυχτερινό κέντρο με τους γονείς μου και έπαθα περιτονίτιδα και έπεσα πάνω στο πιάτο. Σώθηκα την τελευταία στιγμή» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Περικλής Κονδυλάτος

Αναφερόμενος στο ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα εναντίον των όσων εκείνος είπε, τόνισε: «Αν η κυρία Μπάρκα πιστεύει ότι έπρεπε να περάσω αυτό επειδή πρέπει να υπάρχει ελευθερία, τι να πω, ας το περάσω. Όσα είπα ήταν μόνο για το θέμα της υγείας».

«Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, εάν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ειλικρινά. Δεν θα ξαναμιλήσω για κανένα θέμα, θα τα αφήνουμε όλα να περνάνε», τόνισε στο τέλος ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: