Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Αθηνά Οικονομάκου η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος εμάς εμάς και ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων τη ρώτησε πόσα κερδίζουν οι influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τους ελέγχους που ετοιμάζεται να κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Όσα είπε Αθηνά Οικονομάκου


Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου αρχικά είπε: «Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο»!

Και υπογράμμισε η Αθηνά Οικονομάκου: «Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός»!