Σύμφωνα με τις εξελίξεις, στον νέο κύκλο του «Maestro» ο Ορέστης, ο κεντρικός ήρωας που ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, όπως αναφέρει το «Mytv.

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Β' κύκλου θα δούμε και το πώς εξελίσσεται η εν λόγω εγκυμοσύνη. Συγχρόνως, πρόκειται να δούμε να ξετυλίγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, καθώς το πτώμα του βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας και η υπόθεση συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία των Παξών.

Παράλληλα, νέα πρόσωπα μπαίνουν στο καστ και έρχονται για να ανακατέψουν την «τράπουλα» των εξελίξεων. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και έναν ερευνητή, ο οποίος φτάνει στο νησί προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια γύρω από το στυγερό έγκλημα και να ανακαλύψει τον ένοχο. Τον ρόλο του πρόκειται να ερμηνεύσει, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος, ο οποίος πέρυσι υποδύθηκε τον Θοδωράκη στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγινε μπαμπάς στο Maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγινε μπαμπάς στο Maestro

Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι θα δούμε και άλλα πρόσωπα να μπαίνουν στην ιστορία. Ένα από αυτά θα είναι η Λένα Παπαληγούρα, η οποία θα υποδυθεί την αδελφή του γιατρού Μιχάλη, που ενσαρκώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ακόμα, η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος θα υποδυθούν τους γονείς της τηλεοπτικής Γιάννας, που υποδύεται η νεαρή ηθοποιός Τόνια Μαράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καστ της σειράς παραμένουν όλοι οι ηθοποιοί που απολαύσαμε στον Α’ κύκλο.

Maestro - Χαράλαμπος
Εξελίξεις στην υπόθεση, όταν το πτώμα του Χαράλαμπου βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας