Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας την Πέμπτη 9/11.

Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε τις πρακτικές που ακολουθεί για να μη ζηλεύει τις συναδέλφους με τις οποίες έχει ερωτικές σκηνές.

Οι αποκαλύψεις του Μελέτη Ηλία


«Παλαιότερα τον πρώτο καιρό η γυναίκα μου δυσκολευόταν όταν έπρεπε να παίξω ερωτικές σκηνές με συναδέλφους. Μετά βρήκα ένα κόλπο… Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριές μου στη γυναίκα μου, κάνουμε ένα ωραίο φαγητό και ουσιαστικά καταλαβαίνει ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο και έρχεται η στιγμή να φιληθείς, δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις τίποτα, γιατί είναι 17 άνθρωποι του συνεργείου από πάνω και να θέλεις κάπως να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, δεν υπήρχε περίπτωση να το πετύχεις.

Την Ευγενία την Ξυγκόρου δεν την έχω πάει ακόμα για φαγητό. Η Μαρία Ναυπλιώτου πίνει νερό στο όνομα της γυναίκας μου», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Στη συνέχεια, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε τον τρόπο που βρήκε για να μη ζηλεύει η σύζυγός του στις ερωτικές σκηνές του, λέγοντας: «Εγώ ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρης… Τα τελευταία χρόνια από την καραντίνα και μετά μου έφυγε. Αυτό δεν είναι τόσο καλό».

Εξηγώντας ένα δικό του περιστατικό ζήλιας, o Μελέτης Ηλίας είπε: «Κάποια στιγμή η γυναίκα μου μού είπε "με πήρε τηλέφωνο κάποιος εχθές, άκουσε το τηλέφωνο που το έδινα σε ένα κατάστημα με ρούχα". Της λέω "τι έκανε λέει; Ποιος είναι; Σίγουρα δεν τον ξέρεις;", της λέω, "φέρε μου το τηλέφωνο εδώ", θα χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι, δηλαδή…».