Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον γάμο της, τους καλεσμένους που θα έχει, αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

Θα ήθελα πρόταση γάμου στη Βενετία

«Θα ήθελα να μου κάνει την πρόταση γάμου στη Βενετία, αλλά μου την έκανε στο σπίτι του, στο Παγκράτι. Σήμερα έκανα την πρόβα νυφικού και έχω καταλήξει σε τρία νυφικά. Ο άντρας μου, μου ζήτησε να δει φωτογραφίες μου με το νυφικό, αλλά δεν του έστειλα, γιατί είναι γρουσουζιά» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ποιους θα καλέσει στο γάμο της:

«Θα καλέσω στο γάμο όλους τους Survivors, ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδήσει. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θα καλέσω τον Στάθη να έρθει με τη σύντροφό του» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά από το 05:43":


Μερικές μέρες πριν, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της.


Χαίρομαι που θα παντρευτώ γιατρό

Σε πρόσφατη αναφορά στον μέλλοντα σύζυγό της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε πει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Γνώρισα τον Νεκτάριο πριν από έξι μήνες, ήταν θαυμαστής μου στα social media. Με πήρε τηλέφωνο στο μαγαζί και μου ζήτησε ραντεβού για κούρεμα».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Είναι γαλαντόμος, ευθυτενής και κιμπάρης

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν κάποιος από το Instagram, μου είπε όταν βγήκαμε ότι είναι θαυμαστής μου και με κοιτούσε. Μου αρέσει που είναι σοβαρός, που έχει αυτή τη συστολή γιατί είναι γιατρός. Δεν είναι από αυτά τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσα. Είναι γαλαντόμος, ευθυτενής και κιμπάρης».

1-Elizabeth-Eleci-Gamos-giatros-nyfiko-video-mega-kalimera-6
1-Elizabeth-Eleci-Gamos-giatros-nyfiko-video-mega-kalimera-1
1-Elizabeth-Eleci-Gamos-giatros-nyfiko-video-mega-kalimera-2
1-Elizabeth-Eleci-Gamos-giatros-nyfiko-video-mega-kalimera-3
1-Elizabeth-Eleci-Gamos-giatros-nyfiko-video-mega-kalimera-4
1-Elizabeth-Eleci-Gamos-giatros-nyfiko-video-mega-kalimera-5


Δεν έπρεπε να τον αφήσω να περιμένε

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε: «Θεωρώ πως όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, δεν πρέπει να τον αφήνεις να περιμένει. Ο Νεκτάριος θέλει να παντρευτούμε μέχρι τον Δεκέμβρη, γιατί πιστεύει πως το 2024 θα είναι κακότυχο.

Θέλω παραμυθένιο νυφικό

Το νυφικό μου θέλω να είναι παραμυθένιο, αλλά να έχει και το μπούστο και την πέτρα. Θα έχω δυο νυφικά στον γάμο μου. Δεν θα ανεβάσω ποτέ τον Νεκτάριο στα social media, γιατί θα μου τον ματιάσουν. Χαίρομαι πολύ που είμαι με έναν γιατρό» είχε πει κλείνοντας η Ελίζαμπεθ Ελέτσι..

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: