Τον Θανάση Αλευρά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλα, από την προσωπική του ζωή, μέχρι την την πρόταση που έχει δεχτεί για παρουσίαση εκπομπής αλλά και τη συμμετοχή στην ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Μου αρέσει να παρατηρώ τη ζωή

«Δεν παίρνω πολύ στα σοβαρά ούτε εμάς, τους ανθρώπους, ούτε εμένα, ούτε τη ζωή. Μου αρέσει να κάθομαι απέναντι να την παρατηρώ, να την βλέπω και να γελάω μαζί της γιατί έτσι ισορροπεί το δύσκολο και δε μοιάζει βουνό. Στα δύσκολά μου συνήθως είμαι στα κάτω μου, δε μιλάω πολύ, δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά, απομονώνομαι» είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Για την τηλεόραση

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόταση για παρουσίαση εκπομπής με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Με την Κατερίνα Παπουτσάκη συζητάμε κάτι που μας πρότειναν, να δούμε αν έχει χώρο για φέτος. Αν νιώσω ότι κάτι πραγματικά μπορώ να το κάνω καλά, γιατί όχι; Αν εγώ βρεθώ στο κομμάτι της παρουσίασης δε θα πάω να μιμηθώ ούτε κάποιον δημοσιογράφο, ούτε κάποιον παρουσιαστή, θα έχω τον τρόπο τον δικό μου» είπε ο ηθοποιός.

«Θα μπορούσα να κάνω εκπομπή που να έχει σχέση με τη σάτιρα, η σάτιρα λείπει από την τηλεόραση».

Για τον Νίκο Μουτσινά

Ο δημοφιλής Θανάσης Αλευράς αναφέρθηκε και στον φίλο του Νίκο Μουτσινά.

«Ο Νίκος από την τηλεόραση καλά κάνει και απέχει, για να ξεκουραστεί. Ανυπομονώ για τα ‘Βαφτίσια’ (σ.σ. την ταινία) γιατί ήταν και η πρώτη μας δουλειά με τον Νίκο (σ.σ. στο θέατρο) και αυτόν τον ρόλο τον λατρεύω. Θα μαζευτούμε όλη αυτή η παρέα οπότε αυτό το γύρισμα είναι σχεδόν επικίνδυνο, δεν ξέρω πώς θα μπορούμε αυτοί οι άνθρωποι… Θα είναι γύρισμα πάρτι» είπε κλείνοντας ο Θανάσης Αλευράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: