Όλα τα «καυτά» νέα της showbiz.

Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση είπε πως δεν θέλει να κρίνει άλλους τραγουδιστές ούτε να την κρίνουν.
«Δεν θα μιλήσω για άλλους καλλιτέχνες, δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι, με τίποτα».

Ελένη Ψυχούλη

Η Ελένη Ψυχούλη είπε πως στην τηλεόραση υπάρχουν πολλές εκπομπές που «τρώνε» τον χρόνο του τηλεθεατή, αφαιρώντας του εγκέφαλο.
«Από μια ηλικία και έπειτα το σεξ είναι υπερτιμημένο. Πόσο να κάνεις στη ζωή σου; Μπορεί να κάνεις παύσεις από το σεξ και να ξανακάνεις στα 80 που είσαι χαλαρός».

Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης είπε πως προσπαθεί να αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί.
«Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές. Όταν είμαι σε μια σχέση, είμαι εκεί και είμαι καλά. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω μια ‘’δούλα’’ στο σπίτι. Το να σε φροντίσει ο άνθρωπος σου δεν σημαίνει ότι είναι ‘’δούλος’’. Το να μου φέρει η γυναίκα μου σιδερωμένο το πουκάμισό μου, είναι κάτι που με γοητεύει. Θα έκανα ό,τι μου ζητούσε η γυναίκα μου. Αν με ενοχλούσε κάτι βέβαια θα της το έλεγα».

Καινούργιου vs Μικρούτσικος

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα για την τοξικότητα και την «αυτοαναφορικότητα».

Χαρά Παππά - Στέφανος Τσαγκαράκης

Η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Ιβάν Σβιτάιλο

Ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκάλυψε πως είχε μοιράσει τα χρήματά του και ήξερε ότι πρέπει να ξοδεύει 6 δολάρια τη μέρα όταν έμενε στην Αμερική.

«Για 2-3 μήνες όταν τελείωνα το μάθημα πήγαινα και έπαιρνα μια σούπα που σου έδιναν και δωρεάν ψωμί και αναψυκτικό. Μέσα από τις δυσκολίες καταλαβαίνουμε ότι κι εμείς χρειαζόμαστε λιγότερα και μπορούμε περισσότερα».

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε πως είναι πάρα πολύ μεγάλη fan της Ελένης Μενεγάκη.
«Μπορεί Ελένη να πάρω μια τρίχα από τα μαλλιά σου μαζί μου. Ο καθένας έχει την άποψή του και δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Είμαι οκ με αυτό το κομμάτι. Ήμουν πολύ πιο εσωστρεφής και κλειστή αρκετά χρόνια, αντιλήφθηκα ότι ήταν ένα δικό μου θέμα σε σχέση με το τοι μπορεί να πληγωθώ. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί είναι η Χαρά της ζωής».

Γλυκερία

Η Γλυκερία είπε πως όλα αυτά τα χρόνια είχε την αμέριστη βοήθεια του συζύγου της, Στέλιου Φωτιάδη, ο οποίος έγινε πολύ νωρίς σύζυγός της.
«Με τον άνδρα μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον παντρεύτηκα μετά από 2 χρόνια σχέσης».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: