Για τις αλλαγές σε στίχους τραγουδιών, μια συζήτηση που «άνοιξε» η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το «χοντρή» που αφαίρεσε από τον «Άδωνι» μίλησε ο Γιάννης Βαρδής.

Συμφωνώ με τον Κραουνάκη

Μεταξύ άλλων είπε στο «Breakfast@Star» για τα σχόλια σχετικά με το παραπάνω θέμα: «Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο πράγμα για ένα κομμάτι του πατέρα μου, το “Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό”. Τι λέει ο στίχος; “Μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω”. Διαβάζω λοιπόν στo Twitter "ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό" Θα συμφωνήσω με τον Κραουνάκη, το κομμάτι δεν πρέπει να το πειράξουμε. Είναι ένα αγνό κομμάτι, που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Αν το έφτιαχνε σήμερα μπορεί να έριχνε νερό στο κρασί του ή και όχι. Αν η Άλκηστις ήθελε να το αλλάξει, και έχει το δικαίωμα. Δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή. Αν ο συνθέτης και ο στιχουργός θέλει να μείνει το κομμάτι του, θα μείνει ως έχει» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.


Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία

Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας: «Δεν έχω την ίδια δύναμη στο ραδιόφωνο όπως παλιά. Προτιμώ ένα τραγούδι του πατέρα μου να το δώσω σε κάποιον που θα τον βοηθήσει η εταιρεία και το ραδιόφωνο και θα το πει όπως πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία».

Γιάννης Βαρδής

Για την Φιλοθέη Μωβ:

Ακόμη, ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε την κόντρα που είχε πρόσφατα με τη Φιλοθέη Μωβ, λέγοντας: «Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω για τον πατέρα μου. Μπορώ να κάνω συναυλίες, να βγάλω μπλουζάκια, να κάνω ό,τι θέλω. Με τους ανθρώπους της Heavean με την κυρία αυτή (σσ Φιλοθέη Μωβ) πήγαμε μαζί για να μιλήσουμε για τη συναυλία. Οπότε μη λέει τη μία θέλω και την άλλη δεν θέλω. Τότε ήθελε. Τρεις μέρες πριν γίνει η δήλωση του πατέρα μου και είπε ότι δεν θέλει να βγάλει εισιτήρια, είχαμε εκδώσει εισιτήρια, έκανε πρόβες. Δεν ήταν διπολικός ο πατέρας μου. Κάτι τον ενόχλησε και αυτό ήταν οι καλλιτέχνες. Ένιωσε ότι κάποιοι του γύρισαν την πλάτη».

Για την Χριστίνα Μαραγκόζη:

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Με τη Χριστίνα Μαραγκόζη ο πατέρας μου ήταν δέκα χρόνια. Δεν την κάλεσε το 2006 και εγώ τηρώ αυστηρά αυτό που έκανε ο πατέρας μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: