Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έστρεψε ξανά τα βέλη του κατά του Light, μετά τις δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 27/11/2023 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οι νέες δηλώσεις του Light για Μικρούτσικο

«Η εβδομάδα της αντιπαράθεσης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν αρκετά διασκεδαστική για μένα, αλλά να σας πω την αλήθεια, ήταν κάτι που με απορρόφησε αρκετά και χρειάστηκε να δώσω πολλή από την ενέργειά μου σε αυτό το πράγμα. Ευτυχώς έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ τι λέει ο κύριος Μικρούτσικος ή ο κάθε κύριος Μικρούτσικος για να απαντήσω.

Σχολιάζει αυτά που λέω

Κάνει τη δουλειά του, σχολιάζει αυτά που λέω, εύχομαι να του αρέσουν, αν δε του αρέσουν εγώ θα συνεχίσω να τα λέω. Να είναι καλά κι αυτός» ήταν τα λόγια του Light που προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου.


Η απάντηση του Ανδρέα: Έχασε ο πολιτισμός μια εβδομάδα

«Να ζητήσω συγγνώμη από τον Light γιατί για μια εβδομάδα απορροφήθηκε από την κόντρα που είχαμε μεταξύ μας και έχασε ο πολιτισμός μια εβδομάδα ενέργειας του Light. Του ζητώ συγγνώμη γιατί μετά από μια εβδομάδα αποχής του, ο πολιτισμός νιώθει φτωχότερος. Ο ελληνικός πολιτισμός μια εβδομάδα έμεινε φτωχότερος και η ευθύνη είναι δικιά μου, ζητώ συγγνώμη από τον πολιτισμό. Χωρίς Light μια εβδομάδα, γιατί ήταν απορροφημένος, πως ζήσαμε αδέρφια;» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. για αυτά που άκουσε να υποστηρίζει ο Light.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Αν. Μικρούτσικος για Light: «Μια παραμορφωμένη φωνή; Αυτό λέτε τραγούδι;»