Το ίδρυμα που φέρει το όνομα της Ιωάννας Παλιοσπύρου γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του την προηγούμενη εβδομάδα. Πλέον η ίδια έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο για τη ζωή της και τρία χρόνια μετά την επίθεση με οξύ που δέχθηκε, βρίσκεται στο δωμάτιο που νοσηλευόταν για να βελτιώσει τη ζωή της.

Η ίδια δεν έκρυψε τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, ενώ ακόμη και σήμερα συνεχίζει να επισκέπτεται τους γιατρούς της, αυτή τη φορά σε νοσηλείες λίγων ωρών. Σε ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Νοεμβρίου, παραδέχεται πως οι αναμνήσεις από το δωμάτιο του ιατρείου που βρίσκεται τη μουδιάζουν, μα πλέον όλα είναι διαχειρίσιμα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις σε μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή. 🙂🙏🏼❤️ #χωριςφιλτρα».

Συνόδευσε το κείμενό της με φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση την ενθάρρυναν να συνεχίσει τον αγώνα της και τόνιζαν πως αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες.