Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για τις τηλεοπτικές προτάσεις, μεταφυσικές εμπειρίες και τον σύντροφο της Γιάννη Μποσταντζόγλου.

H Δήμητρα Παπαδήμα για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δεν είχε φέτος, σχολίασε:


«Δεν είχα κάποια πρόταση από την τηλεόραση φέτος, αλλά και να είχα δεν θα δεχόμουν. Εκτός αν έπαιρνα τόσα πολλά λεφτά, να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους… Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όσο περισσότερο σε εκτιμάνε, τα αφεντικά, τόσο περισσότερο σε απωθούν».

Αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις και την στάση της απέναντι στον θάνατο, είπε:


«Δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε στον αισθητικό. Έχω κάνει μόνο μπότοξ και έχω φτιάξει τα μάτια μου πριν πεντακόσια χρόνια όταν γέννησα το παιδί μου. Τον θάνατο θα ήθελα να τον προλάβω εγώ πριν με προλάβει αυτός, είμαι τόσο εγωίστρια…Κολυμπώντας ας πούμε, θα ήθελα να φύγω στην θάλασσα μέσα, θα ήταν ωραίο».

«Έχω μεταφυσικές εμπειρίες, με ονομάζω μάγισσα, τα όνειρα μου οι διαισθήσεις μου… Θυμάμαι όταν πέθανε ο Βασίλης Τσιβιλίκας είχα δει προφητικό όνειρο».

Επίσης μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφο της Γιάννη Μποσταντζόγλου και την διεκδίκηση του Απόστολου Γκλέτσου:

«Την πρώτη φορά που γνωρίστηκα με τον Γιάννη, έλεγα ”μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, εγώ θέλω ένα στήριγμα…”. Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει, του άρεσα. Εγώ με τον Γιάννη είχαμε κάνει ένα παιδί, θήλαζα ακόμα. Ο Απόστολος μου έλεγε ”δεν γίνεται θα έρθω μια μέρα με λουλούδια και θα πω στον Γιάννη ότι θα σε παντρευτώ εγώ αφού δεν την έχεις παντρευτεί εσύ”, μετά γίνανε φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί, αλλά δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, σπανίως. Κάνει πάρα πολύ φασαρία, δεν μπορώ».

«Δεν με ενδιέφερε ο δρόμος της παρουσίασης και με ταλαιπώρησαν, τους είχα στείλει και επιστολή να ρωτήσω γιατί δεν με πήραν. Όλες οι κοπέλες που παίζανε ήταν όλες με μέσον, και η Λένα Αρώνη με μέσο θα ήταν. Πως έχει τώρα εκπομπή στην τηλεόραση;».