Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Παρασκευή η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ύστερα από επτά χρόνια κοινής πορείας στη ζωή.

Συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και στις… παραδόσεις η Δήμητρα Ματσούκα, λίγο μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη το μεσημέρι της Παρασκευής εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης "Μαθήματα Κωμωδίας". Εκεί η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στο κοινό.


«Η νύφη ρίχνει ανθοδέσμη στην παράσταση» έγραψε ο Δημήτρης Σαμόλης στο βίντεο που ανέβασε.


O γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη 

O γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκετής, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους.

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.



Η εκπομπή του OPEN "Πρωινό Σουσού" έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.