Ο Κώστας Φραγκολιάς έχει βρει το άλλο του μισό. Το πρώην μοντέλο, νυν παρουσιαστής και ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα με την καλλονή επιχειρηματία Δώρα Πατσιώτη. Τη συναντήσαμε στο café-bar-restaurant «Angelina Le Petit Paris» στη Γλυφάδα και μας μίλησε για τη σχέση τους, το ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και για το αν τον ζηλεύει.

Δώρα, μίλησέ μας για τη ζωή σου.

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι Γλυφαδιώτισσα γέννημα-θρέμμα. Σπούδασα τουριστικές επιχειρήσεις, στη συνέχεια ασχολήθηκα με διάφορους τομείς, που δεν είχαν να κάνουν με τον τουρισμό. Δούλεψα σε κάποιες πολυεθνικές και σε μεγάλες εταιρείες ως υπεύθυνη και στη διοίκηση καταστημάτων.

Πριν από οκτώ χρόνια, όμως, αποφάσισα να κάνω τη δική μου δουλειά, τα «My massage», μαζί με τη συνέταιρό μου, την Πωλίνα Σταμπούρλου, με την οποία δημιουργήσαμε έναν χώρο πανέμορφο, όπου υποδεχόμαστε τους ανθρώπους.

Αυτό που θέλουμε είναι να νιώθουν όλη τη φροντίδα μας και να διαπιστώνουν πόσο προσεγμένοι είναι οι χώροι μας, αλλά και η ποιότητα των υλικών μας. Παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ, διάφορες θεραπείες σώματος και προσώπου.

Αυτό εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο δίκτυο με πάρα πολλή προσπάθεια. Τα «My massage» είναι franchise, έχουμε κάποια εταιρικά καταστήματα και ορισμένα τα δίνουμε franchise. Αυτή τη στιγμή έχουμε είκοσι καταστήματα. Στην Αττική και εκτός Αττικής.

Δώρα Πατσιώτη για Κώστα Φραγκολιά: Είτε κάνουμε παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα παντρευτούμε

Υπάρχει κάτι περίεργο που έχει ζητήσει κάποιος πελάτης την ώρα του μασάζ;

Όπως καταλαβαίνεις, δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι παρεξηγούν το μασάζ. Θεωρούν ότι θα μπορούσε να γίνει και κάτι παραπάνω. Μια υπηρεσία παραπάνω, δηλαδή, από το κανονικό μασάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Patsioti (@dorapt)


Τι έχουν ζητήσει, δηλαδή;

Έχουν ζητήσει κάτι παραπάνω από μασάζ, σε περιοχές που δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, το οποίο τηρείται αυστηρά.

Είστε ζευγάρι με τον Κώστα Φραγκολιά. Πώς γνωριστήκατε;

Με τον Κώστα ήμασταν μαζί όταν εγώ ήμουν είκοσι πέντε κι εκείνος είκοσι οκτώ για περίπου έναν χρόνο. Χωρίσαμε και ξαναβρεθήκαμε σε μεγαλύτερη ηλικία. Είμαστε σχεδόν επτά χρόνια μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Patsioti (@dorapt)


Έχετε σκεφτεί το γάμο;

Ναι, τον έχουμε σκεφτεί, αλλά επειδή ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Ζούμε σαν παντρεμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά έχουμε πει: είτε κάνουμε ένα παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό.

Ο Κώστας θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες. Τον ζηλεύεις;

Κοίταξε, μου αρέσει που είναι πολύ όμορφος. Είναι, άλλωστε, και ένας λόγος που κι εγώ τον καμαρώνω πολύ. Στις αρχές της σχέσης μας, που όλα ήταν πιο έντονα, υπήρχαν κάποιες στιγμές έντασης. Πλέον, όμως, δεν υπάρχουν αυτά, εδώ και αρκετά χρόνια.

Έχει τύχει να είσαι με τον Κώστα και να τον φλερτάρουν;

Συνέχεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Patsioti (@dorapt)


Δηλαδή;

Να είμαστε σε ένα τραπέζι και μια γυναίκα να μην παίρνει τα μάτια της από πάνω του, παρόλο που ήταν και εκείνη με συνοδό. Έχει τύχει, επίσης, γυναίκα να είναι διαχυτική μαζί του.

Πώς το αντιμετωπίζεις;

Γελάμε με τον Κώστα. Δεν έχει τύχει να αγριέψω. Γιατί δεν χρειάζεται. Ο Κώστας ξέρει πολύ καλά να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Και είναι πολύ σωστός σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι πολύ σωστός σε όλα. Απλώς το διακωμωδούμε. Συμβαίνει και το αντίθετο όμως: Να είναι κάποιος διαχυτικός μαζί μου, να με αγκαλιάσει, να με ακουμπάει. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ μας - και οι δύο έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Ξέρουμε τι άνθρωποι είμαστε.

Βλέπεις "Happy Day";

Επειδή κάνω μεγάλη απόσταση από τη δουλειά στο σπίτι, το ακούω, το βλέπω στο replay.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Patsioti (@dorapt)


Είσαι αυστηρή μαζί του;

Ναι, είμαι. Είμαι επίσης αυστηρή και στα θεατρικά του - πάντα παίρνει τη γνώμη μου. Και εγώ τη δική του. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενική μαζί του, δεν τον… χαϊδεύω.

Τι θαυμάζεις σε εκείνον;

Ο Κώστας, παρόλο που φαίνεται ότι είναι πολύ κλειστός και «σκληρός» μερικές φορές, έχει ευαισθησίες που δεν έχω συναντήσει σε άλλον άνθρωπο. Τον θαυμάζω… Κάνει πράγματα που δεν έχω δει άλλους ανθρώπους να κάνουν. Έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και ξέρει τι θέλει. Δεν έχει καβαλήσει το καλάμι!

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time» την 07/12/2023