Για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και μια ερώτηση που δέχτηκε πρόσφατα για την προσωπική του ζωή, που τον ενόχλησε, μίλησε ο  Νίκος Συρίγος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Όπως είπε, είναι δημοσιογράφος από το 1994 ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε την πρόταση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά από συζήτηση με τις κόρες του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου


«Είχα πρόταση και από κάποιες άλλες εκπομπές. Παραδόξως την είχα ξεγράψει την τηλεόραση. Ρώτησα τα κορίτσια και μου είπαν “μπαμπά στη Σίσσυ”. Μου είχε πει ο Ουγγαρέζος να τις στείλω να του πουν και εκείνου τι να κάνει.

Δεν ήταν αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Οφείλω στη Σίσσυ ότι με έβαλε στην τηλεόραση και το ευχαριστιέμαι. Περνάω πάρα πολύ καλά και η Σίσσυ είναι ένας άνθρωπος που σε στηρίζει ό,τι κι αν κάνουν. Αν έρθει κάτι θα το συζητήσω να δω αν μου ταιριάζει».

«Είναι ωραία που σε μαθαίνει ο κόσμος. Ο μεγεθυντικός φακός της τηλεόρασης βέβαια σε δυσκολεύει, δεν μπορείς να τα πεις όλα αφιλτράριστα. Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, ηλικιωμένους και με τα ζώα με έχουν κάνει έξαλλο. Δεν θέλω και πολύ!» είπε.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φυτέψω τον σπόρο του φόβου στα παιδιά μου. Θέλω να έχουν την ελευθερία της επιλογής. Αυτό που τους έχω πει είναι πριν τις σεβαστούν να σέβονται οι ίδιες τον εαυτό τους» τόνισε, ο Νίκος Συρίγος.

Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Έγινε κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ. Ξέρω ότι αυτά τα παιδιά εργάζονται πολλές ώρες για χρήματα που δεν τους αξίζουν.

Το να σε σταματάει όμως κάποιος και να σε ρωτάει αν έχεις γνωρίσει την κόρη σου στη σύντροφό σου, λες τι σε ενδιαφέρει; Και πρέπει να το πω δημόσια; Τι είδηση είναι αυτή;

Εγώ καταλαβαίνω ότι όταν είναι δυο δημόσια πρόσωπα. Αυτή την ερώτηση μπορείς να τη δικαιολογήσεις; Με όλον τον σεβασμό στον ρεπόρτερ που με ρώτησε αλλά τι σε νοιάζει; Για όλα υπάρχει ένα όριο. Μη με φέρεις σε δύσκολη θέση, δεν είναι καλό ούτε για σένα που ρωτάς ούτε για μένα που θα απαντήσω. Το θεωρώ αγένεια να πατάω το γκάζι και να φεύγω και προσπαθώ να απαντάω χωρίς να γίνω μαϊντανός» είπε, ο Νίκος Συρίγος.