Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Άννα Ρεζάν ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου έκανε μια αποκάλυψη με την οποία «πάγωσε» τους πάντες στο πλατό της ΕΡΤ. Ξεκίνησε να μιλά για το κίνημα του #metoo, λέγοντας πως και αυτή έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης.

Μου συνέβησαν άσχημα πράγματα

«Είμαι κι εγώ ένα κομμάτι του #metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light απ’ ό,τι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ήταν τώρα η πρώτη φορά που θα έλεγα κάτι. Απλά σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει, όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα», ξεκίνησε να λέει η Άννα Ρεζάν.

Πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη

«Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι ευρύτερα πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη. Εγώ, όμως, τότε δεν έκανα κάτι, γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι; Μετά, όμως, κατάλαβα ότι αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μας ακούει με το να του πεις ότι “ναι, το πέρασα και το ξεπέρασα”, πρέπει να το κάνεις», πρόσθεσε η Άννα Ρεζάν, και αμέσως μετά ήρθε η αποκάλυψη, την οποία δεν είχε κάνει ποτέ δημόσια.

Δεκαοκτώ χρόνων με έχουν βιάσει δύο φορές

«Εμένα πάνω στη δουλειά, δεκαοκτώ χρόνων, με έχουν βιάσει δύο φορές. Εδώ στην Ελλάδα. Και τότε ο λόγος που δεν το είπα ήταν αυτός. Δεν το είπα πουθενά, το συζήτησα κάποια στιγμή σε έναν θεραπευτικό δρόμο μέχρι που έφτασα να το λύσω. Δεν το είπα ούτε στην οικογένειά μου, γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δύο φόνους. Ο λόγος που μιλάω τώρα γι’ αυτά τα πράγματα είναι για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι αν το δουλέψουν όντως, μπορεί να ξεπεραστεί στο έπακρον», κατέληξε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Άννα Ρεζάν.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: