Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη.   

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA έδειξε για μία ακόμη φορά τη χημεία του και με άνεση και χιούμορ συζήτησε για όλα με την οικοδέσποινα της εκπομπής.   

«Είναι σαν να συγκατοικούμε σε ένα σπίτι», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη για τη συνύπαρξή της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».     

Η αγωνία των τηλεθεατών για την οικονομία 

«Τόσα χρόνια κάνουμε ρεπορτάζ, όταν κάνουμε θέμα για συντάξεις δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απευθυνόμενος στην Ελένη Μενεγάκη.   

«Μας ρωτάει ο κόσμος το πότε βγαίνει στη σύνταξη. Είμαστε η παρέα του. Είναι απορίες καθημερινές», πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.     

Οι διακοπές των Χριστουγέννων   

«Εγώ φέτος θα φύγω, θα πάω Θεσσαλονίκη γιατί θα είναι ο άντρας μου εκεί. Είναι από τις λίγες φορές που θα ταξιδέψω. Κι ο Ιορδάνης θα πάει ταξίδι… Εγώ μετράω αντίστροφα από αρχές Νοέμβρη. Τρελαίνομαι, θέλω να είναι πάντα Χριστούγεννα», αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.   
«Τα Χριστούγεννα είναι ωραία γιατί δεν έχει επικαιρότητα. Εγώ βέβαια είμαι της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα. Τα Χριστούγεννα βαριέμαι. Είναι τρεις μέρες που μόνο μπορείς να ξεκουραστείς, ενώ το Πάσχα μπορείς να βγεις, να πας ένα ταξίδι», εξομολογήθηκε με τη σειρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.     

Η δύσκολη καθημερινότητα 

«Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή μπορείς πιο εύκολα να δεις τους φίλους σου σε αυτή τη δουλειά. Καθημερινές είναι δύσκολο», σημείωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.   

«Μας αρέσει πολύ η δουλειά μας και είμαστε από τους ευλογημένους ανθρώπους, το βλέπω σαν πρωταθλητισμό. Και όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι λίγο μοναχικός ο δρόμος», σχολίασε το τηλεοπτικό του ταίρι.   

«Εμένα με έχει επηρεάσει το ότι το παιδί μου είναι μακριά. Είναι το μόνο που μπορεί να με παρακινήσει να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω», συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.     

Τα παιδικά τους χρόνια   

«Εγώ ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί. Στο γυμνάσιο πέρασαν δύσκολα και οι καθηγητές και οι γονείς μου. Ήμουν καλό παιδί, αλλά ζωηρό. Έπρεπε να κάνω του κεφαλιού μου. Είχα όμως τους γονείς μου κοντά», δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη.   

«Εγώ ήμουν ήσυχο παιδάκι. Έτρωγα όλο το φαΐ μου, έκανα όλα τα θελήματα…», είπε με τη σειρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.