Μέσω ανάρτησης στα social media η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε στους followers της το λαμπερό δέντρο των Χριστουγέννων που στόλισε στο σαλόνι της, στο Μπέβερλι Χίλς.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η λατίνα σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται η ίδια να προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, ποζάροντας μπροστά από το πληθωρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της το οποίο κοσμούν στολίδια σε γήινες και χρυσές αποχρώσεις. Η κυριαρχία των χρυσών τόνων με τους οποίους έχει στολίσει το δέντρο της η Τζένιφερ Λόπεζ, είναι σε πλήρη συμφωνία και με τα ρούχα που έχει επιλέξει.


Ακόμα, οι χρυσές λεπτομέρειες του φορέματος της και των παπουτσιών που έχει επιλέξει, συμβάλλουν στην δημιουργία της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας που ξετρέλανε τους ακόλουθους της.

Αμέσως, η ανάρτησή της γέμισε με σχόλια από διάσημους φίλους και followers της μεταξύ αυτών της Πάρις Χίλτον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Σημειώνεται, ότι αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που η  Τζένιφερ Λόπεζ θα περάσει στο καινούργιο σπίτι που αγόρασαν με τον Μπέν Άφλεκ. Η τιμή του ακινήτου σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal ήταν 61 εκατομμύρια δολάρια.

Το πολυτελές «κτήμα Wallingford» όπως ονομάζεται, έχει 12 δωμάτια και 24 μπάνια καθώς και ένα υπαίθριο αθλητικό συγκρότημα με εγκαταστάσεις μπάσκετ και pickleball.