Στην κουζίνα της εκπομπής, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, μπήκε ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να του δίνει τις απαραίτητες οδηγίες.

Όσο ο Σπύρος Μαρτίκας προετοιμαζόταν για την εκτέλεση της συνταγής, ο Μάρκος Σεφερλής βρήκε την ευκαιρία να μάθει κάποια παραπάνω προσωπικά θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, ρώτησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου αν πρόκειται να γίνει άμεσα ο γάμος, με εκείνη να ρίχνει το μπαλάκι στον Σπύρο Μαρτίκα.

Η Βρισηίδα αποκάλυψε, μάλιστα, και τον τρόπο που θέλει να γίνει η πρόταση γάμου αλλά και αν προτιμά τον κλασσικό παραδοσιακό γάμο

«Είναι πολύ καλός φαρμακοποιός και όλοι τον αγαπάνε. Όλοι μου λένε τα καλύτερα όταν πηγαίνω στο φαρμακείο.

Δεν τον περιμένω πως και πως τον γάμο. Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Θέλω τυπική, να έχει γονατίσει, να το έχει ετοιμάσει όλο και να είμαστε μια χαρά».

«Μου αρέσει ο παραδοσιακός γάμος. Θέλω γιατί θέλω να καλέσουμε και τους φίλους μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, να φορέσω και το νυφικό.

Ο Σπύρος μου στέλνει νυφικά. Δεν θέλω σίγουρα λιτό νυφικό. Δεν του έχω στείλει κάποιο γαμπριάτικο κοστούμι, δεν με νοιάζει. Να έρθει στην εκκλησία θέλω μόνο», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.