Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, πήραν διαζύγιο πριν από τρία χρόνια, ωστόσο η σχέση τους διανύει μια καλή φάση.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στα εγκαίνια καταστήματος στην Αθήνα και πόζαρε για τους φωτογράφους.

Εξάλλου, στις τελευταίες τους δηλώσεις, τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, μιλούν με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος συναντήθηκαν ξανά μετά το διαζύγιό τους
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος συναντήθηκαν ξανά μετά το διαζύγιό τους

Δεν εξισώνω έναν γάμο με μία σχέση, όσο κι αν κράτησε

Πριν μερικές εβδομάδες, ο πρώην σύντροφος της instagrammer, Στάθης Σχίζας, είχε δηλώσει: «Είχαμε πιο έντονη σχέση από ό,τι είχε με τον άντρα της».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αμέσως μετά τις δηλώσεις του, τοποθετήθηκε σχετικά: «Είναι τελείως άστοχο, γιατί δεν μπορώ να εξισώσω έναν γάμο με μία σχέση, όποια σχέση κι αν ήταν αυτή, όσο και να κράτησε. Αισθάνθηκα αμήχανα, γιατί αναφέρθηκε το όνομά μου, χωρίς να το θέλω».

Τόνισε επίσης, πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε δύο πρώην της. «Δεν μου αρέσει να βλέπω δύο ανθρώπους να έρχονται σε αντιπαράθεση, ειδικά δύο πρώην μου. Διαφωνώ εννοείται. Με τον Αριστομένη μίλησα, γιατί έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία, είμαστε πλέον πολύ δεμένοι σαν άνθρωποι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια, αλλά τη βρίσκω άστοχη δήλωση».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: