Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος την Δευτέρα 18/12.

Ο νεαρός ηθοποιός, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος που πρωταγωνιστεί στην σειρά, Milky Way μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλικότητα και την ομοφοβία, ενώ αποκάλυψε πως λίγη ώρα πριν βγει στην εκπομπή, τον χλεύασαν οι αστυνομικοί που υπήρχαν έξω από την ΕΡΤ.

«Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο -έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ- και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;», είπε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος «παγώνοντας» ουσιαστικά τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έναν πατέρα και δυο αδέλφια, οπότε έζησα πολύ γερά την πατριαρχία. Η μητέρα μου έκανε μια άλλη οικογένεια και αποφασίστηκε εμείς να μεγαλώσουμε με τον μπαμπά μας. Είμαστε τρία παιδιά, έχω μια αδελφή μεγαλύτερη και έναν αδελφό μικρότερο. Ήμασταν μια αρκετά λαϊκή οικογένεια, ο πατέρας μου ήταν από χωριό της Άρτας», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.


Και συνέχισε o Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια για να αρχίσω να εκφράζομαι. Δεν ήξερα ακριβώς τι μου συμβαίνει και δεν είχα και γύρω μου παραδείγματα ή κάποιον να συζητήσω. Ακόμα και στο σχολείο δεν έβρισκα κάποιον να μου μιλήσει».

«Ήμουν κλειστό και σκοτεινό παιδί, δεν έκανα εύκολα παρέα. Υπήρχαν δεδομένοι δρόμοι, αλλά εγώ δεν ήξερα προς τα που πηγαίνω. Στο σχολείο ήμουν το περίεργο παιδί, ήθελα να περνάω αόρατος αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα κατάφερνα. Περίμενα να φτάσω 18 για να τελειώσει το μαρτύριο στο σχολείο. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να περάσω όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το κλίμα», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.