Όμορφη, ταλαντούχα και με καρδιά μικρού παιδιού, η Λένια Ραζή άφησε τη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε για μια νέα καριέρα στην Αθήνα.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, που κατέκτησε το TikTok με το τραγούδι της «Παντρεύομαι», είναι μόνη και έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της.

Η ίδια φωτογραφίζεται με γιορτινή διάθεση για την «ON time» και μιλά για τα… δικά της Χριστούγεννα, τη ζωή της, αλλά και την ενασχόλησή της με το animation designing.

«Δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα… Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν θυμάμαι γιορτές με όλη την οικογένεια» εξηγεί η Λένια Ραζή, που φέτος έχει κοντά της τους γονείς της, καθώς την επισκέφθηκαν στην Αθήνα για τα γενέθλιά της και πρόκειται να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί.


Λένια Ραζή: Έχω μια μελαγχολία κάθε Χριστούγεννα, γιατί είμαι πάντα μόνη

«Ευχόμουν να καταφέρω να δω τον μπαμπά μου φέτος. Αυτό θα ήθελα να είναι το δώρο μου, και έγινε» λέει συγκινημένη στην «ON time».

«Μετά τα δεκαεπτά είμαι με τον μπαμπά μου, μέχρι τότε ζούσα με τη μαμά μου. Έχω μια μελαγχολία κάθε Χριστούγεννα, γιατί είμαι πάντα μόνη. Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε όλοι μαζί, αν είμαι με την οικογένειά μου» λέει και δεν ξεχνά την αδελφή της Σιμόνη: «Έχω πάρει τα ωραιότερα δώρα από την αδελφή μου, δεν με ξεχνά ποτέ και τη λατρεύω» λέει.

Η Λένια Ραζή ζει μόνιμα στην Αθήνα, αφού ετοιμάζει νέα τραγούδια, αλλά και συνεργασία στην πίστα. «Μου αρέσει η Αθήνα και έχω πάρει στα σοβαρά το τραγούδι, θέλω να προωθήσω και να δουλέψω πολύ, ώστε να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με εμπιστεύτηκαν» εξηγεί.


«Πολύ γνωστός τραγουδιστής ήθελε να γίνω η ερωμένη του. Όταν αρνήθηκα, με απείλησε πως θα με καταστρέψει»

Αν και λατρεύει τη δουλειά της, έχει πληγωθεί πολύ από αυτήν, όπως μας είπε: «Στα πρώτα μου βήματα πέρασα πολύ δύσκολα. Πήγαινα σε μια δουλειά και με έδιωχναν επειδή δεν ικανοποιούσα τις ορέξεις κάποιων. Πόνεσα πολύ, απογοητεύτηκα, ήθελα να τα παρατήσω».

Μάλιστα, περιγράφει την πιο άσχημη εμπειρία της: «Πολύ γνωστός τραγουδιστής ήθελε να γίνω η ερωμένη του. Όταν αρνήθηκα, με απείλησε πως θα με καταστρέψει». Η Λένια Ραζή κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μην τα παρατήσει: «Με βοήθησε πολύ η καραντίνα, αφού ήρθε την περίοδο που άρχισα να ασχολούμαι ως animation designer. Έχω τελειώσει γραφιστική και 3D animation, πήρα το πτυχίο Bachelor of Arts with third-class honours ως animator κινουμένων σχεδίων και πάντα ζωγράφιζα, έφτιαχνα βίντεο, μικρές ιστοριούλες καρτούν. Όμως, μέσα στην καραντίνα ζωγράφιζα καλλιτέχνες που μου άρεσαν και εκείνοι έκαναν αναρτήσεις, αφού τους άρεσε πολύ η δουλειά μου, με αποτέλεσμα να μαθευτεί και μετά ο κόσμος να μου ζητά να τους ζωγραφίσω».


«Θέλω να δώσω ένα πορτρέτο στον Στέφανο Κασσελάκη. Έχει υπέροχα χαρακτηριστικά»


Αν βγάζει χρήματα; «Ναι, βγάζω χρήματα από αυτό, υπάρχει και ειδική σελίδα με παραγγελίες. Τελευταία έχω πολλές παραγγελίες για εξώφυλλα για το Spotify» εξηγεί.

Όσο για το πορτρέτο που θα ήθελε να κάνει; «Θέλω να δώσω ένα στον Στέφανο Κασσελάκη. Έχει υπέροχα χαρακτηριστικά και ανυπομονώ να του το δώσω!» παραδέχεται, ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά.

«Έχω συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή και πέρασα υπέροχα, τη θαυμάζω, είναι μοναδική σε αυτό που κάνει και ήταν μεγάλη μου τιμή. Λατρεύω τον Σάκη Ρουβά! Μου αρέσει πολύ και τον θαυμάζω απεριόριστα! Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί του» μας λέει χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime