Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον χώρο της υποκριτικής, τα απρόοπτα μίας παράστασης καθώς και για τις συνεργασίες του με άλλους ηθοποιούς.

Έπρεπε να φιλήσω τη Ιωάννα Ασημακοπούλου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.
«Οι "12 ένορκοι" είναι μία παράσταση που οι θεατές έρχονται και βλέπουν δυο και τρεις φορές και στο τέλος χειροκροτούν όρθιοι. Η πιο αμήχανη στιγμή στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" ήταν που έπρεπε να φιλήσω τη Ιωάννα Ασημακοπούλου. Μία δύσκολη στιγμή στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" ήταν η σκηνή στην πισίνα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο»

Δείτε ακόμη: Αλέξανδρος Καλπακίδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Δεν µπορείς να δεις όλες τις σειρές, σε καµία περίπτωση"

Για την σύζυγό του και τη γνωριμία τους:

«Η γυναίκα μου δεν ζήλεψε στη σκηνή με το φιλί, την είδαμε μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε στην Ακρόπολη, είχα γονατίσει και της έδωσα το δαχτυλίδι. Πήγαμε σε ένα θρησκευτικό γάμο ενός φίλου και αποφασίσαμε να παντρευτούμε κι εμείς με πολιτικό στον ίδιο γάμο. Θέλω πάρα πολύ να γίνω μπαμπάς και πιστεύω θα γίνει σύντομα» ανέφερε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Για τον Μιχάλης Οικονόμου και τον σύντροφο του:

«Βλέπω την αγάπη που δείχνουν στο παιδί τους ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφο του, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μία ετερόφυλη οικογένεια», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Δεν μου έχουν λείψει οι «Άγριες μέλισσες»

«Δεν μου έχουν λείψει οι "Άγριες μέλισσες", μου έχει λείψει η παρέα που κάναμε με τους άλλους ηθοποιούς. Το πιο αστείο που μου ζητούσαν στον δρόμο είναι να τους φτιάξω καφέ», δήλωσε αναφορικά με την σειρά που πρωταγωνιστούσε, όπου υποδυόταν τον καφετζή του χωριού.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία

«Όταν ήμουν μικρός με έπαιρνε η γιαγιά μου στα χωράφια και πότιζα τα κάπνα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία ένιωθα ότι είχα κολλήσει στον τοίχο, πάθαινα κρίσεις πανικού», αποκάλυψε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: