Το πρώτο του παιδί πρόκειται αν αποκτήσει σε λίγους μήνες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, είναι έγκυος.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα lifenewscy, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της συζύγου του στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο «Breakfast@Star», δέχτηκε τις ευχές των συντελεστών της εκπομπής και αποκάλυψε ότι η Ιλάειρα Ζήση διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης.

Αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα;

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ευχαριστούμε. Μετά από αυτό που πάθαμε, θέλαμε να περιμένουμε να περάσουν τρεις - τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους δυόμισι μήνες. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος, αλλά αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, απλά θέλαμε να το ανακοινώσουμε τη στιγμή που θέλαμε.

Είναι καλά η Ιλάειρα, είναι στο σπίτι. Έχει έρθει και η μαμά της και προσπαθεί να είναι ήρεμη. Να περάσει αυτό το πρώτο διάστημα θέλουμε. Θέλω να είναι γερό, δυνατό και υγιές, αυτό τίποτα άλλο» είπε κλείνοντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε και τι είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίουστην «Super Κατερίνα»:

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εγώ και η Ιλάειρα για το παιδί»