Σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:30 μ.μ.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίς, από τις 08:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά, καθώς το λαϊκό προσκύνημα της σορού του βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε βαρύ κλίμα και κρατώντας λευκά λουλούδια, πολίτες στη Θεσσαλονίκη περιμένουν την σειρά τους για να αποχαιρετήσουν τον "άρχοντα" Βασίλη Καρρά.

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη, όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Τον επικήδειο του Βασίλη Καρρά εκφώνησε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του εκλιπόντος.

Στην εκκλησία βρέθηκε και ο κουμπάρος του Βασίλη Καρρά, δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Ο κ. Μπέος, συντετριμμένος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Βασίλης Καρράς «δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει. Και θα μείνει στη μνήμη όλων μας», ενώ προσθεσε ότι: «Όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία στο λαϊκό τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, τον βάλαμε στην καρδιά μας. Ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα, ειδικά εμείς που είμαστε δίπλα του. Κάναμε πολλά πράγματα. Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας».

Συγκινημένος δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με αλληλεγγύη, που θα μείνει «αξέχαστος στις συνειδήσεις του κόσμου».



Το «παρών» στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας έδωσαν, μεταξύ άλλων, και η αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο νέος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γάκης, πολλοί επώνυμοι και πλήθος κόσμου. Στο τελευταίο «αντίο» τίμησαν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.




Νωρίτερα, μόλις η σορός του Βασίλη Καρρά εμφανίστηκε έξω από τον Ιερό Ναό, όσοι βρίσκονταν στο σημείο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, και η κόρη του, Ειρήνη.


Δείτε ακόμη: Όλες τις ειδήσεις για την Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Ποιος ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες (Βίντεο - Παλιές φωτογραφίες)

Βασίλης Καρράς - Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης: "Μας γ@…ες τα Χριστούγεννα"

Βασίλης Καρράς: Όταν τραγούδησε με την "πεταλούδα" στο χέρι για να μην απογοητεύσει το κοινό (Βίντεο)

«Πέθανε μαζί του και ένα κομμάτι της εφηβείας μου και της νιότης μου», ανέφερε θαυμαστής του σπουδαίου καλλιτέχνη.

«Ήρθαμε εδώ, γιατί έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά», είπε άλλος θαυμαστής.

«Ήρθαμε να τιμήσουμε τον άρχοντα, καψουρεύτηκα, πόνεσα μαζί του», ανέφερε θαυμάστρια.

Δείτε βίντεο:






4082449
4082450
4082443
4082447
4082441
4082448
4082445
4082467

4082472

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, ήταν αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.
6069621
6069624
6069634
6069633
6069631
6069630
6069627__1_
6069628__1_

Δείτε βίντεο: