Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης με την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε για όσα σχεδιάζει να κάνει μέσα στη νέα χρονιά.

Αποκάλυψε ακόμη, ότι θέλει να αποκτήσει παιδί με την Ιλάειρα Ζήση.

Ήταν μια χρονιά που δεν θα την ξεχάσω ποτέ

«Ήταν μια χρονιά που δεν θα την ξεχάσω ποτέ και από την καλή και από την ανάποδη. Κρατάω αυτήν την πολύ μεγάλη μετάβαση, που άφησε τα πάντα μετά από 15 χρόνια, εταιρείες, σπίτια, τα πάντα, φίλους, ανθρώπους, συνεργάτες και άλλαξα σελίδα, άνοιξα καινούριο κεφάλαιο εδώ στην Κύπρο, το οποίο με έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ όλους.

Αφήνω σίγουρα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές, το μωράκι που χάσαμε, αλλά περιμένουμε πώς και πώς να μας ξαναχαρίσει ο Θεός ένα τέτοιο μεγάλο δώρο και αυτό είναι που ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη. Προσευχόμαστε», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η πιο γλυκιά Πρωτοχρονιά

«Η πιο γλυκιά Πρωτοχρονιά ήταν εκείνη πριν από δύο χρόνια που έκανα πρόταση γάμου στην Ιλάειρα. Ήμασταν στην Αράχωβα και το πήρα απόφαση, ήρθε το μονόπετρο με ταξί εκεί» δήλωσε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα ήταν το δώρο που τα ανέτρεψε όλα

«Το δώρο που μου ζήτησε φέτος, είναι στιγμές μπροστά στο τζάκι μας, γιατί δεν μας λείπει κάτι, αλλά λίγο παραπάνω χρόνος. Και μόνο που ήρθε στη ζωή μου η Ιλάειρα, ήταν δώρο, τα ανέτρεψε όλα. Είναι ο λόγος που άλλαξα απόψεις, αντιλήψεις, ηρέμησα, άφησα πίσω μου την τοξικότητα…».

Πρεμιέρα με δική του εκπομπή

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε τέλος, ότι στις 7 Ιανουαρίου 2023 κάνει πρεμιέρα με δική του εκπομπή. «Έρχεται μία προσωπική μου εκπομπή, με συνεντεύξεις με ανθρώπους του χώρου, με σπουδαίους συνθέτες, τραγουδιστές, θα είναι όλη τους η πορεία» δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: