Ο Πάνος Καλλίδης εμφανίστηκε ευδιάθετος, αλλά και… ‘’αιχμηρός’’στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” με την Μαρία Μπακοδήμου για να εξηγήσει τον λόγο που διαταράχθηκαν οι σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη στο ριάλιτι επίβίωσης ''I am a celebrity get me out of here" του ΣΚΑΪ.

“Έχω επανέλθει 100% και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Ήταν και κάποια πράγματα που έπρεπε να τα ξεχάσουμε λόγω των δυσκολιών που περνούσαμε.

Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι λίγο παρεκτράπηκαν. Εγώ θεωρώ ότι ήμουν άψογος κι αν μπορεί κάποιος ας μου προσάψει κάτι” σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

“Εφόσον η σχέση μου με την Αγγελική κατέληξε εκεί που είδατε στο τέλος, άρα δεν υπήρχε ποτέ σχέση. Εφόσον κατέληξαν τα πράγματα όπως κατέληξαν, δεν υπήρχε καθόλου σχέση.

Αν υπήρχε πραγματική σχέση, όπως πίστευα εγώ, δεν θα είχαν καταλήξει εκεί τα πράγματα και δεν θα βάζαμε τις στρατηγικές πάνω από μία φιλία οικογενειακή και προσωπική”.

“Τόσες συναυλίες έχουμε κάνει μαζί. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Εγώ δεν είχα κάποιο σχέδιο” εξήγησε ο Πάνος Καλίδης.