Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκαν σήμερα, Τρίτη 02/01/2024, οι παίκτες που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του Survivor, με τα γυρίσματα να ξεκινούν άμεσα.

Λίγες, μόλις, ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2024, η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κατέγραψε την αναχώρηση των δέκα, από τους 12 συνολικά παίκτες που θα συνθέσουν την ομάδα των «Διάσημων».

Οι Διάσημοι που αναχώρησαν:

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο βρέθηκαν σήμερα οι: Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Αλέξης Παππάς, Όλγα Πηλιάκη, Κρίστι Καθάργια, Σάββας Γκέντσογλου, Μαρία Αντωνά, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, και Χρήστος Βολικάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Τι συμβαίνει με τον Τζέιμς Καφετζή;

Για Άγιο Άγιο Δομίνικο αναχώρησε και ο Γιώργος Λιανός, ενώ στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους συμμετέχοντες στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης και η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή, με την οποία ξεκαθάρισε τα όσα είχαν ακουστεί περί συμμετοχής του.

Survivor: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο η ομάδα των Διάσημων

Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς...

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους ! Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις και πρέπει να κάνω ειδική διατροφή για λίγο καιρό. ΥΓ. Χαιρόμουν που πρώτη φορά έτρωγα μελομακάρονα χωρίς τύψεις #survivorgr», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:



Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-1
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-2
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-3
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-4
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-5
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-6
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-7
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-8
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-9
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-10
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-11
1-_Anaxwrish-Paiktwn-gia-Survivor-video-12