Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το εννιαήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το μνημόσυνο τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με παρόντες τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Διαμαντίδης, ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του, η οποία είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αναχώρησε δύο μέρες μετά για τη Θεσσαλονίκη. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στο δρόμο μπροστά από το πατρικό του» τόνισε ο πρόεδρος του χωριού.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Η σκληρή, αλλά και λαµπερή ζωή ενός ''άρχοντα''

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία, να δώσουν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε εκατό οικογένειες που το είχαν ανάγκη. Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς, που ωστόσο δεν ξάφνιασε όσους τη γνωρίζουν, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, που βοηθά τους συνανθρώπους του. Η Χριστίνα Καρρά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Κοκκινοχώρι, το χωριό του συζύγου της, αν και η ίδια κατάγεται από το Κιλκίς. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime