Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θέλει να συζητιέται μόνο για τα επαγγελματικά του βήματα, ο οποίος διατηρεί δεσμό από το 2016 με τη νεαρή Εμμανουέλα Κουκλινού.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και αποφάσισε να συγκατοικήσει, ωστόσο δεν υπάρχει προοπτική γάμου.

Σύμφωνα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, μέχρι το 2020 ο Νίκος Βέρτης και η Εμμανουέλα Κουκλινού μοίραζαν την απόσταση ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα. Τα τελευταία τρία χρόνια, όμως, αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να χαρούν τον έρωτά τους.

Η 27χρονη Εμμανουέλα Κουκλινού ασχολείται με το σχέδιο μόδας και μάλιστα έχει σχεδιάσει τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ποια είναι η Εμμανουέλα Κουκλινού

Ήταν το 2013 όταν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Εμμανουέλα Κουκλινού στις κερκίδες του ΟΦΗ, μη χάνοντας την ευκαιρία να την απαθανατίσει και να την παρουσιάσει σαν την εντυπωσιακότερη παρουσία των γηπέδων.

Εμμανουέλα Κουκλινού

Και πράγματι ήταν. Η 17χρονη τότε Εμμανουέλα Κουκλινού έκτοτε αποτελούσε αγαπημένο θέμα φωτογράφων και αθλητικών συντακτών, με την παρουσία της στους αγώνες της αγαπημένης της ομάδας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον – και όχι άδικα.

1-emmanouela-kouklinou-6
1-emmanouela-kouklinou-5


Κατάξανθη, με απίστευτες αναλογίες και απόλυτα φωτογενής, δεν άργησε να μείνει στο μυαλό όλων ως η «πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Γεντί Κουλέ», που όμως μερικά χρόνια μετά έπαψε να δίνει το «παρών» στα γήπεδα, προς απογοήτευση πολλών.

Εμμανουέλα Κουκλινού

Σήμερα απέχει από την υπερέκθεση των social media, καθώς οι λογαριασμοί της είναι ιδιωτικοί, ενώ παραμένει κατάξανθη και δεν έχει χάσει ίχνος της γοητείας της.

Εμμανουέλα Κουκλινού

Δείτε την Εμμανουέλα 10 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, στα 27 της χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Εμμανουέλα Κουκλινού
Εμμανουέλα Κουκλινού
Εμμανουέλα Κουκλινού