Λίγο πριν πετάξει για το Μπαλί με τον σύζυγό της, για μήνα του μέλιτος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου αποκάλυψε πως το καλύτερο δώρο που δέχτηκαν για το γάμο τους ήταν από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Τζώρτζια Σιακαβάρα.

«Οι γονείς του τον είχαν κακομάθει, δεν ήξερε ούτε καν τόστ να φτιάξει. Με ρώτησε πώς να φτιάξει ένα τοστ και του είπα “μου κάνεις πλάκα;”. Του είπα πώς να το φτιάξει και μετά με ρώτησε πώς να το ψήσει. Για τις γιορτές μού πήρε ένα βραχιόλι γνωστής εταιρίας και μια τσάντα γνωστής εταιρίας.

Εγώ είπα μια φορά την τιμή και με φάγανε όλοι. Έχει πολλά καράτια το βραχιόλι, αλλά ο Νεκτάριος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτά. Δεν είναι καλό να λέμε τιμές, γιατί ο κόσμος εκεί έξω πεινάει. Στέλνουν μηνύματα στο σύζυγό μου ότι τον έχασαν τώρα που παντρεύτηκε μια γαζέλα», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε το απόσπασμα στο 1:55…


Κλείνοντας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε για τα δώρα του γάμου: «Το πιο άκυρο δώρο που μας έφεραν ήταν ένα ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες. Το πιο ωραίο ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα. Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, το είπα και είπα ουάου!».


Το ταξίδι του μέλλιτος του ζευγαριού


Μάλιστα το ζευγάρι Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί, έναν μήνα μετά τον γάμο τους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor κι ο παθολόγος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν έναν μήνα. Είχαν αποκαλύψει καιρό πριν, σε συνέντευξή τους πως θα περάσουν το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί. Έτσι, αναχώρησαν το Σάββατο για τον προορισμό τους.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media φρόντισε φυσικά, να μοιραστεί υλικό με το κοινό της στα social media. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει με τον σύζυγό της.