Μεγάλη συζήτηση με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Λάτσιο και Σοφία Ζαχαράκη άνοιξε ο Δήμος Βερύκιος με την αποκάλυψή του, ωστόσο ο ίδιος επανήλθε για να δώσει διευκρινίσεις και να κλείσει το θέμα.


Ο δημοσιογράφος, το πρωί της Πέμπτης 11/1, αποκάλυψε ότι πέτυχε σε νυχτερινή του έξοδο τον ισχυρό άνδρα των media Γιάννη Λάτσιο μαζί με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, να δειπνούν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε μάλιστα, η συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με τη Σοφία Ζαχαράκη κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για προσωπικό ραντεβού των δύο ή για κάτι φιλικό ή επαγγελματικό.

Τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά, με τον Δήμο Βερύκιο να επανέρχεται το πρωί της Παρασκευής 12/1 για να ξεκαθαρίσει.

«Όλοι με ρωτούσαν για τις πληροφορίες σου για την κ.  Ζαχαράκη και τον κ. Λάτσιο. Αν ισχύει, τι ισχύει, τι είδες, πώς το είδες;», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά:

«Μία συνάντηση ήταν, ρε παιδιά. Δηλαδή ούτε έναν καφέ ή ένα ποτό; Πολλοί με πήραν τηλέφωνο. Και οι ίδιοι. Η Σοφία είναι μία συμπαθέστατη κοπέλα που μπήκε στην πολιτική, πάντα την είχαμε στην πούδρα. Το δείπνο ήταν σε φιλικό επίπεδο, αφού είναι οικογενειακοί φίλοι με τον Γιάννη Λάτσιο. Χρόνια τώρα… Μου είπε ότι της κόβω την τύχη».

«Άρα, δεν υφίσταται σχέση άλλου τύπου, έφαγαν ένα φαγητό σαν δύο καλά γνωρίζοντες, ενήλικες άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δήμο Βερύκιο να απαντά με χαμόγελο: «Έτσι ξεκινάνε όλα!».

Λίγο αργότερα, και με τον Δημήτρη Παπανώτα να επανέρχεται στο θέμα, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Γιάννης Λάτσιος και η Σοφία Ζαχαράκη είναι οικογενειακοί φίλοι.