Τη Μελίνα Κόντη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». 

Η δημοφιλής ηθοποιός, Μελίνα Κόντη, που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και για την καριέρα της ως χορεύτριας δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής. 

Πόσο την επηρέασε η δημοσιότητα; 

«Η ζωή μου έχει αλλάξει αρκετά από τότε που μπήκα στη «Γη της Ελιάς», με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο που δεν τους ξέρω. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, γιατί είναι ένα είδος feedback για εμάς η επαφή με τον κόσμο», δήλωσε η Μελίνα Κόντη. 

Η σκηνή στη «Γη της Ελιάς» που τη δυσκόλεψε 

«Τα γυρίσματα που κάναμε με τον θάνατο του Κίμωνα… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που φέρνουν το φέρετρο στο σπίτι και ήταν μέσα ο Βαγγέλης Κακουριώτης, που υποδυόταν τον Κίμωνα. Αρχίζει να ουρλιάζει η Βάσια Παναγοπούλου… Ήταν πολύ συγκινητικό», υπογράμμισε η ηθοποιός Μελίνα Κόντη.

Ο έρωτας της «Δήμητρας» και του «Γιώργη»   

«Η Δήμητρα θα υποστηρίξει τον έρωτα με τον Γιώργη. Έχουν περάσει αρκετές δοκιμασίες και θα συνεχίσουν να περνάνε. Υπάρχει μεγάλος έρωτας με τον Γιώργη Κουράκο, είναι από αυτές τις ιστορίες που λες “ήσουν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου και δεν σε έβλεπα”», ανέφερε για τη σχέση της «Δήμητρας» με τον «Γιώργη» στη «Γη της Ελιάς». 

To spoiler για τη «Γη της Ελιάς» 

«Η Δήμητρα θα εμπλακεί ξανά σε μια υπόθεση και θα μεταμφιεστεί πάλι. Θα είναι μία αρκετά επικίνδυνη αποστολή», αποκάλυψε, η Μελίνα Κόντη

Η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα 

«Ο Σάκης είναι ένας πάρα πολύ λαμπερός άνθρωπος. Η ενέργειά του είναι αφοπλιστική. Η Ελένη Φουρέιρα είναι υπέροχη χορεύτρια. Δεν ένιωσα ποτέ άγχος, γιατί πάντα το κλίμα ήταν ομαδικό», σημείωσε η Μελίνα Κόντη